Στο σφυρί το σπίτι του Τσάρλι Σιν

27.05.2011
Κι άλλο "διάσημο" σπίτι στην αγορά αυτό τον καιρό. Ύστερα από τους κληρονόμους της Ελίζαμπεθ Τέιλορ (Elizabeth Taylor) που έβγαλαν στο σφυρί τον "παράδεισό" της στο Μπελ Ερ, είναι η σειρά του 45χρονου ηθοποιού να κάνει το ίδιο με το δικό του.

Κι άλλο "διάσημο" σπίτι στην αγορά αυτό τον καιρό. Ύστερα από τους κληρονόμους της Ελίζαμπεθ Τέιλορ (Elizabeth Taylor) που έβγαλαν στο σφυρί τον "παράδεισό" της στο Μπελ Ερ, είναι η σειρά του 45χρονου ηθοποιού να κάνει το ίδιο με το δικό του.

Ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) πουλάει την έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς προς $7.2 εκατομμύρια (€5 εκατομμύρια). Τι να κάνει και εκείνος; Έχει μείνει χωρίς δουλειά και προφανώς τα έσοδά του από τις περιοδείες που έκανε "πουλώντας" τον εαυτό του και την τρέλα του όπως και όσο μπορούσε καλύτερα, δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Η χλιδάτη έπαυλη, την οποία ο ίδιος o Σιν ονόμασε "Sober Valley Lodge" ("Το κατάλυμα της νηφάλιας κοιλάδας") χαρακτηρίζεται από όσους την έχουν επισκεφτεί "το όνειρο του κάθε καλλιτέχνη". Όχι ότι μας ξαφνιάζει, δηλαδή, αυτό αν κρίνουμε από την αγάπη του Τσάρλι για τα γλέντια παντός είδους.

Στα 745 τετραγωνικά μέτρα του, το σπίτι έχει πέντε κρεβατοκάμαρες, επτά μπάνια, τεράστιους χώρους υποδοχής και σαλόνια καθώς επίσης ιδιωτική αίθουσα προβολής και ηλεκτρονικά ήδη τελευταίας τεχνολογίας.

Η πώληση έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του ηθοποιού από την Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller), σύμφωνα με την οποία ο Σιν οφείλει να της δίνει $55.000 (€37.200) μηνιαίως για τους γιους του, εκτός από το συνολικό ποσό των $757.698,70 (€512.400) που έχει ήδη δώσει καθώς και ακόμη ένα εκατομμύριο δολάρια (€676.000) που αφορά στο μερίδιο της Μιούλερ στο σπίτι του ζευγαριού.

Κατά τα άλλα, μια άλλη είδηση προέκυψε σήμερα, σχετικά με το σπίτι που πωλείται –όπως είναι επιπλωμένο- και έρχεται από την Κόρτνεϊ Λοβ (Courtney Love).

Όπως διαβάζουμε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", η 46χρονη πρώην σύζυγος του τραγουδιστή των Nirvana, Κερτ Κομπέιν (Kurt Cobain) αποκάλυψε ότι ήταν μέσα στην έπαυλη του Τσάρλι Σιν που γνώρισε τον κόσμο των ναρκωτικών για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα, η γνωστή για τα "πάθη" της Λοβ, αποκάλυψε ότι έκανε ηρωίνη μαζί με άλλους καλεσμένους σε ένα πάρτι, πριν από χρόνια.

"Ένα βράδυ, ο φίλος μου εκείνη την εποχή, ο οποίος δούλευε για τον Μπεν Στίλερ (Ben Stiller), με πήγε σε ένα πάρτι διασήμων που γινόταν στο σπίτι του Τσάρλι Σιν. Ήταν εκεί και ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και η Μαντόνα (Madonna) και η φίλη μου Τζένιφερ Φιντς (Jennifer Finch), η οποία τραγουδούσε για το συγκρότημα 'L7'. Κάποια στιγμή, η Τζένιφερ –η οποία παρεμπιπτόντως είναι 'καθαρή' τα τελευταία 16 χρόνια- με έπεισε να 'χτυπήσουμε μια ένεση'. 'Έλα, όλοι το κάνουν', μου είπε και έτσι ξεκίνησε όλο το δράμα μου με την ηρωίνη", αποκάλυψε η Κόρτνεϊ Λοβ, η οποία τελικά αποτοξινώθηκε το 1996, παρά το γεγονός ότι, όπως παραδέχτηκε η ίδια, έκανε χρήση άλλη μια φορά το 2005, αλλά "για σοβαρό λόγο".

Ζωή Κίττα