Τζένιφερ Χάντσον: Δεν ήξερα ότι είμαι χοντρή

18.08.2011
Στα 29 της χρόνια και έχοντας χάσει πάνω από 36 κιλά, η Τζένιφερ Χάντσον (Jennifer Hudson) αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο αμερικάνικο περιοδικό "Self" πως δεν είχε καταλάβει πόσο παχουλή ήταν!

Στα 29 της χρόνια και έχοντας χάσει πάνω από 36 κιλά, η Τζένιφερ Χάντσον (Jennifer Hudson) αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο αμερικάνικο περιοδικό "Self" πως δεν είχε καταλάβει πόσο παχουλή ήταν!


Η ηθοποιός και τραγουδίστρια που διακρίθηκε στο "American Idol" και κατέκτησε μέχρι και Όσκαρ για τη συμμετοχή της στην ταινία "Dreamgirls" θυμάται την ερώτηση που την έκανε να καταλάβει πως δεν διαθέτει απλά μερικά κιλάκια παραπάνω:

"Δεν ήξερα πόσο χοντρή είμαι μέχρι που ήρθα στο Χόλιγουντ και κατάλαβα πως δεν διαθέτω το ιδανικό βάρος όπως αρχικά νόμιζα. Σε μια συνέντευξη με ρώτησαν πώς νιώθω που είμαι υπέρβαρη κάνοντας τη δουλειά αυτή. Κοίταξα γύρω μου και απόρησα να η ερώτηση απευθυνόταν σε εμένα. Τότε κατάλαβα"!

Η Τζένιφερ παραδέχεται πως στη γειτονιά του Σικάγο που μεγάλωσε το χωράς σε ρούχα νούμερο 16 θεωρείται φυσιολογικό αλλά στο Χόλιγουντ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η ίδια αποφάσισε να πάρει στα σοβαρά την υπόθεση αδυνάτισμα όταν ήταν έγκυος και κανείς δεν το είχε παρατηρήσει αλλά και για να αποτελέσει καλό παράδειγμα και για το γιο της!


Πάντως, η ίδια δεν μασάει τα λόγια της και ξέρει πως το απίστευτο αδυνάτισμά της δεν έχει ενθουσιάσει όλους τους θαυμαστές της. Σε εκείνους που ανησυχούν μήπως η φωνή της έχει γίνει αδύναμη ή μήπως υποφέρει από διατροφικές διαταραχές, η Χάντσον απαντά πως η φωνή της είναι πιο δυνατή από ποτέ και πως η καριέρα της έχει απογειωθεί:

"Όπως έλεγε και η μητέρα μου, αν έχεις θέληση, θα βρεις τον τρόπο. Όταν θες κάτι, πρέπει να έχεις υπομονή, να θέτεις στόχους και να μην βιάζεσαι. Σαφώς χρειάζεσαι και στήριξη από τους γύρω σου αλλά όλη η υποστήριξη που θες, υπάρχει μέσα σου. Είμαι πολύ πιο περήφανη για τα κιλά που έχασα παρά για το Όσκαρ που κέρδισα", τονίζει η Τζένιφερ που ελπίζει να αποτελεί παράδειγμα για τον κόσμο γύρω της!

Κ.Π