Κόβει "κεφάλια" απ' το γάμο η Καρντάσιαν

19.08.2011
Αναγκασμένη να μειώσει άτομα από τη γαμήλια λίστα προσκεκλημένων είναι σύμφωνα με πηγές του "Cover Media" η μέλλουσα νυφούλα Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian).

Αναγκασμένη να μειώσει άτομα από τη γαμήλια λίστα προσκεκλημένων είναι σύμφωνα με πηγές του "Cover Media" η μέλλουσα νυφούλα Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian).

Η 30χρονη σταρ της τηλεόρασης που θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον καλό της Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) αυτό το Σάββατο σε μια χλιδάτη τελετή αναγκάζεται να κόψει μερικούς από τους καλεσμένους στο μυστήριο λόγω έλλειψης χώρου.

Όπως αναφέρει το περιοδικό "Life & Style", η Κιμ πρέπει να ψαλιδίσει τη λίστα της κατά 50 άτομα , βάσει των εντολών που έδωσε το τμήμα πυροπροστασίας της πολυτελούς βίλας όπου θα λάβει χώρα ο γάμος.

Όπως φαίνεται ο βαρύς τηλεοπτικός εξοπλισμός, οι κάμερες, τα καλώδια, τα ειδικά φώτα για να παιχτεί αργότερα τον Οκτώβριο ο γάμος της Κιμ και στο ριάλιτι σόου της οικογένειας, μείωσαν τον χώρο που απομένει για τους καλεσμένους.

Η Κιμ πρέπει τώρα να τηλεφωνήσει σε 50 άτομα που έχουν ήδη λάβει πρόσκληση και να τους πει να μην παραβρεθούν στο γάμο της στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια τελικά.

Ως γνωστόν καλεσμένοι στο γάμο της Κιμ είναι πολλοί επώνυμοι ενώ το νυφικό της Κιμ είναι δημιουργία της Βέρα Γουάνγκ (Vera Wang) και τα γοβάκια της είναι φτιαγμένα από τον Κριστιάν Λουμπουτέν (Christian Louboutin).

Η νυφούλα ήδη δοκιμάζει διάφορα στυλ στα νύχια που θα έχει στο γάμο ενώ σκέφτεται να σκουρύνει ελάχιστα την απόχρωση στο χρώμα των μαλλιών της, ενώ άγνωστο παραμένει αν λειτούργησαν τελικά ο κρέμες που είχε προμηθευτεί η Καρντάσιαν για να εξαφανίσει την ψωρίαση που την ταλαιπωρεί στα πόδια.

Κατερίνα Π.