Χωρίζουν συναινετικά Αδάμ - Λιβιεράτος;

29.08.2011
Μετά από καιρό οι φήμες για διαζύγιο της Εύης Αδάμ με τον Λάμπη Λιβιεράτο ξαναφούντωσαν. Κάτι το γεγονός ότι το πρώην μοντέλο το καλοκαίρι πέρασε σχεδόν όλες τις διακοπές με τις κόρες της, χωρίς τον Λάμπη. Κάτι η τελευταία δήλωση του Λιβιεράτου στην κάμερα του Star

Μετά από καιρό οι φήμες για διαζύγιο της Εύης Αδάμ με τον Λάμπη Λιβιεράτο ξαναφούντωσαν. Κάτι το γεγονός ότι το πρώην μοντέλο το καλοκαίρι πέρασε σχεδόν όλες τις διακοπές με τις κόρες της, χωρίς τον Λάμπη. Κάτι η τελευταία δήλωση του Λιβιεράτου στην κάμερα του Star, δεν ήθελε και πολύ για να υποθέσουν όλοι ότι το ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

Ο Λιβιεράτος, λοιπόν, σε ερώτηση δημοσιογράφου του Star (και με αφορμή το νέο του τραγούδι) αν είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα στη ζωή του, απάντησε καταφατικά. «Οι σελίδες της ζωής γυρίζουν έτσι κι αλλιώς. Προχωράς στην επόμενη. Αυτό κάνω κι εγώ τώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά. Κι αν δεν απάντησε ευθέως στην ερώτηση: «χωρίζεις», εμμέσως πλην σαφώς, μάς έδωσε να καταλάβουμε ότι ο γάμος τους, που τους τελευταίους μήνες περνά σοβαρή κρίση, οδεύει μαθηματικά προς το τέλος. «Ό, τι είναι να γίνει, θα γίνει για καλό. Νομίζω ότι το πιο πολύτιμο πράγμα στη ζωή μου είναι τα παιδιά μου και θα κάνω ό, τι είναι καλύτερο για αυτά».

Κι εκεί, λοιπόν, που βγάλαμε μία άκρη με τις όλο νόημα δηλώσεις του Λάμπη, έρχεται η συνέντευξη της Αδάμ στο «Έθνος της Κυριακής» να μας μπερδέψει τα μάλα. Το πρώην μοντέλο τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Λιβιεράτος «ήταν για εμένα ο άνθρωπος μου», αλλά για το αν έχει σκεφτεί να χωρίσει, είπε: «Φυσικά, είναι στη φύση του ανθρώπου το να πέφτει. Το θέμα είναι να μπορείς να ξανασηκωθείς και να μη μείνεις εκεί, ηττημένος».

Μάλιστα, εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο εκείνη και ο σύζυγός της ξεπερνούν τα προβλήματα στο γάμο τους. «Με βοηθούσε ο Λάμπης και είπαμε ότι είμαστε μια οικογένεια με τέσσερα άτομα, δεν είμαστε μια απλή σχέση όπου λέμε “τα παρατάω”. Δεν υπάρχει αυτό. Υπάρχει “το παλεύω”». Για τις φήμες, δε, διαζυγίου που βγαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι (καλή ώρα όπως τώρα) σχολίασε: «Έχει γραφτεί ότι παίρνω διαζύγιο πέντε- έξι φορές και καμία, όπως είναι προφανές, δεν ίσχυσε μέχρι τώρα. Για το μέλλον, δεν ξέρει κανείς τίποτα”. Η αλήθεια είναι ότι μπερδευτήκαμε...

Πάντως, σύμφωνα με το δελτίο του Star, το ζευγάρι συζητά για συναινετικό διαζύγιο, το οποίο θέλουν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, τα χαρτιά παραμένουν ακόμα ανυπόγραφα στο δικηγορικό γραφείο.