Μαυρίδης: Έχασε 20 κιλά. Καυτά φιλιά με 19χρονη ξανθιά;

29.08.2011
Λένε ότι ένας χωρισμός κάνει καλό στις γυναίκες, οι οποίες ανανεώνονται, ομορφαίνουν, αδυνατίζουν... Αλλά και στον Τόνι Μαυρίδη, όπως φαίνεται, ο χωρισμός του με την Έλενα Παπαρίζου τού έκανε καλό. Ως προς την εμφάνιση, διότι φίλοι

Λένε ότι ένας χωρισμός κάνει καλό στις γυναίκες, οι οποίες ανανεώνονται, ομορφαίνουν, αδυνατίζουν... Αλλά και στον Τόνι Μαυρίδη, όπως φαίνεται, ο χωρισμός του με την Έλενα Παπαρίζου τού έκανε καλό. Ως προς την εμφάνιση, διότι φίλοι του δεν είμαστε, δεν ξέρουμε μέσα του πώς νιώθει ο άνθρωπος. Πάντως, στα έξω του (φτου να μην τον ματιάσουμε) ο Τόνι δείχνει μια χαρά.

Για να καταλάβεις, σύμφωνα με δημοσιεύματα (κι όπως βλέπει και το έμπειρο μάτι μας) έχει χάσει το τελευταίο διάστημα 20 ολόκληρα κιλά και ως φαίνεται έχει βάλει σκοπό να γίνει και πάλι το φιγουρίνι του παλιού καλού καιρού. Τότε που ήταν το πλευρό της Έλενας και τον λιμπιζόταν ο γυναικείος πληθυσμός.

Δεν ξέρουμε αν το αδυνάτισμα του Τόνι οφείλεται στον χωρισμό ή στην... ξανθιά που τον συντρόφευσε για μέρες στη Θεσσαλονίκη. Πάντως και σε αυτό το κομμάτι, ο πρώην της Παπαρίζου καλά τα πηγαίνει. Και μπορεί άτομα από το περιβάλλον του να λένε ότι η 19χρονη Θεσσαλονικιά να ήταν «εφήμερο φλερτ της μιας βραδιάς», όμως οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και τους δείχνουν σε στιγμές πάθους να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά, δεν είναι και τόσο... εφήμερα. Και κυρίως δίνονται την... μέρα!!!

Αλλά ποιοι είμαστε εμείς που θα διαψεύσουμε το «περιβάλλον» του Τόνι; Εφήμερο; Εφήμερο φλερτάκι. Της βραδιάς, της βραδιάς. Πάντως, στην πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη, ο Μαυρίδης (που δεν έχει αφήσει μπουζούκι για μπουζούκι και πρεμιέρα για πρεμιέρα που να μην έχει επισκεφτεί) πήγε σόλο. Κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον Διογένη Παπαθεοχάρη και την Βαλεντίνη Δασκαλούδη, ενώ έδειχνε ευδιάθετος. Να φταίνε τα 20 κιλά που έχασε; Να φταίνε τα «εφήμερα φλερτ»; Who knows.