Νύχτα τρόμου για "επώνυμους" της showbiz!

29.08.2011
Εφιαλτικές στιγμές έζησαν το βράδυ της Παρασκευής φίλτατοι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz. Η φωτιά που ξέσπασε στην Άνω Γλυφάδα αναστάτωσε τους κατοίκους, ενώ κινδύνεψαν σπίτια. Μεταξύ αυτών, το σπίτι της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν το βράδυ της Παρασκευής φίλτατοι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz. Η φωτιά που ξέσπασε στην Άνω Γλυφάδα αναστάτωσε τους κατοίκους, ενώ κινδύνεψαν σπίτια. Μεταξύ αυτών, το σπίτι της Ντορέττας Παπαδημητρίου, του Ηλία Πανταζόπουλου και της Αμέλιας Αναστασάκη του Alter.

Η Παπαδημητρίου περιγράφει πόσο τρομακτικό ήταν το θέαμα από το μπαλκόνι του σπιτιού της, όπου έβλεπε τη φωτιά να περικυκλώνει περιοχή στην Άνω Γλυφάδα και να απειλεί σπίτια. Σαφώς πιο εφιαλτικά ήταν τα πράγματα για τον μάνατζερ, Ηλία Πανταζόπουλο αφού η φωτιά έφτασε μέχρι τον κήπο του σπιτιού του, στο Πανόραμα Βούλας.

Όσο για τη νεαρή παρουσιάστρια του Alter, Αμέλια Αναστασάκη η φωτιά έφτασε πολύ κοντά στο σπίτι της, αφού 100 μέτρα πιο κάτω κάηκαν ένα σπίτι και μία αποθήκη. Όπως αποκαλύπτει, η ίδια κοιμόταν και δεν είχε πάρει χαμπάρι τι συνέβαινε. Μέχρι που της τηλεφώνησε μία φίλη της κι έντρομη πήγε στο μπαλκόνι.