Σαν τα χιόνια.... Μαζί Λιβιεράτος - Αδάμ!

14.11.2011
Τι μέρα είναι σήμερα; Δευτέρα. Και τι γίνεται κάθε Δευτέρα, οεο; Ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδαμ είναι μαζί! Έτσι, δεν είχε δηλώσει ο αοιδός πριν λίγες μέρες σε γνωστό περιοδικό; «Τις Παρασκευές θα σας λέω ότι έχουμε χωρίσει με την Εύη και την

Τι μέρα είναι σήμερα; Δευτέρα. Και τι γίνεται κάθε Δευτέρα, οεο; Ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδαμ είναι μαζί! Έτσι, δεν είχε δηλώσει ο αοιδός πριν λίγες μέρες σε γνωστό περιοδικό; «Τις Παρασκευές θα σας λέω ότι έχουμε χωρίσει με την Εύη και την Δευτέρα θα είμαστε μαζί. Δεν θα με τρελάνετε εσείς. Εγώ θα σας τρελάνω». Και μας τρέλανε... Το ζευγάρι, που λες, βρέθηκε μαζί σε γνωστό εμπορικό πολυκατάστημα της Αθήνας ,στο πλαίσιο προώθησης καμπάνιας που έχει αναλάβει η Αδάμ.

Η παρουσία του Λιβιεράτου στο πλευρό της προκάλεσε ένα μικρό σόκι κι ένα μεγάλο μπέρδεμα σε όσους τους είδαν. Είναι, δεν είναι μαζί; Ιδού η απορία. Αν και η απουσία της βέρας από το χέρι και των δύο, ξεμπέρδευε λίγο τα πράματα. Ή όχι; Γιατί, βλέπεις, η κάμερα του Star τους πλησίασε και οι δηλώσεις τους γι ακόμη μία φορά μάς μπέρδεψαν.

Τι είπες; Πώς αντέδρασε ο Λιβιεράτος στην κάμερα του μισητού του Star, που τόσα τους είχε σούρει στο «Πρωινό mou» πριν λίγο καιρό; Έκανε τη δήλωση του. «Κοίταξε είμαστε οικογένεια. Έχουμε παιδιά να στο πω έτσι χύμα. Δεν είμαστε 2 γκομενάκια που ήμασταν κάποια χρόνια μαζί και τέρμα». Η Αδάμ, πάλι, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, της εγκράτειας και λογικής: «Ο Λάμπης είναι πάντα δίπλα μου σε όποια νέα συνεργασία κάνω και σε όποιο νέο ξεκίνημα έχω».

Σε αφήνω, διότι φοβάμαι ότι θα μου το κάψουν τον εγκέφαλο!