Διπλό comeback

14.11.2011
Επειτα από διακοπές διαρκείας και πολλες διαβουλεύσεις για τα νεα επαγγελματικά της βήματα, η Βανδή επιστρέφει Με νεο τραγούδι και εμφανισεισ.

Ηταν ενα πολυ ωραίο καλοκαίρι το φετινό για τη Δέσποινα. Επειτα από πολλά χρόνια είχε την ευκαιρία να περάσει πολύ χρόνο με τα παιδιά και τον Ντέμη. Προτεραιότητα στη ζωή της είναι η οικογένειά της και θέλει να βλέπει τα παιδιά να μεγαλώνουν. Τώρα έφθασε η στιγμή που θα επιστρέψει στο κοινό της» λέει στο «TV Eθνος» πρόσωπο από το περιβάλλον της.

Την προηγούμενη εβδομάδα η τραγουδίστρια βρέθηκε στο στούντιο προκειμένου να ηχογραφήσει το καινούργιο τραγούδι που της έγραψε ο Φοίβος. Οσοι μάλιστα το έχουν ακούσει λένε πως θα είναι ένα απ’ τα hits του φετινού χειμώνα. Με αυτό το cd single (σε πρώτη φάση θα κυκλοφορήσει σε digital μορφή) διαψεύδονται και οι φήμες που ήθελαν την τραγουδίστρια και τον συνθέτη να ακολουθούν διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους. Φήμες που στηρίχθηκαν στο γεγονός ότι οι δυο τους έχουν να συνεργαστούν δισκογραφικά από τον Ιούνιο του 2010, οπότε και κυκλοφόρησε η τελευταία δισκογραφική δουλειά της Δέσποινας με τίτλο «C’ est la vie». «Ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα στις σχέσεις τους», επιμένουν οι κοινοί τους φίλοι και συνεργάτες.

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου ξεκινούν και οι εμφανίσεις της Δέσποινας με την Ελλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο στο «Fever». Και σ’ αυτή την περίπτωση διαψεύδονται οι φήμες που ήθελαν την τραγουδίστρια να μην εμφανιστεί φέτος μετά τη σιβυλλική δήλωσή της πέρυσι στην ολοκλήρωση των εμφανίσεών της στο "VOX" «Μπορεί και να με δείτε, μπορεί και όχι». «Αυτό που έλεγε η Δέσποινα το εννοούσε. Η συγκεκριμένη πρόταση που ήρθε όμως στις αρχές του φθινοπώρου την καλύπτει απόλυτα. Θα είναι ένα αμιγώς λαϊκό πρόγραμμα χωρίς show με στόχο ο κόσμος να περάσει καλά και να ξεχαστεί από τα προβλήματα της καθημερινότητας», επισημαίνει συνεργάτης της.

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ