Η Κέιτ Μος υποφέρει από... γαμήλιο σοκ

14.11.2011
Δεν πέρασαν ούτε πέντε μήνες από τον γάμο της και πληροφορίες θέλουν το 37χρονο μοντέλο να αντιμετωπίζει… οικογενειακά προβλήματα.


Δεν πέρασαν ούτε πέντε μήνες από τον γάμο της και πληροφορίες θέλουν το 37χρονο μοντέλο να αντιμετωπίζει… οικογενειακά προβλήματα.

Πηγές κοντά στην Κέιτ Μος (Kate Moss) αναφέρουν ότι η ζωή της δεν είχε την εξέλιξη που περίμενε μετά το στεφάνι και ήδη "υποφέρει από γαμήλιο σοκ", ενώ η καθυστέρηση στην πολυαναμενόμενη μετακόμισή τους, μόνο πιο δύσκολα κάνει τα πράγματα.

Σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια, η Κέιτ και ο Τζέιμι Χινς (Jamie Hince) έπρεπε να μετακομίσουν στο £8 εκατομμυρίων καινούριο σπίτι τους στο Χάιγκεϊτ του Βόρειου Λονδίνου εδώ και έναν μήνα.

Όμως φαίνεται ότι το πρόγραμμα πηγαίνει όλο και πιο πίσω εξαιτίας πολλών και διαφόρων προβλημάτων που προέκυψαν κατά την £2,5 εκατομμυρίων ανακαίνιση που πραγματοποιούν έτσι οι νιόπαντροι μόνο να εύχονται μπορούν ότι τα Χριστούγεννα θα τους βρουν κάτω από τη νέα στέγη.

"Το σπίτι προκαλεί πολλά προβλήματα και τεράστια ένταση μεταξύ τους", αποκαλύπτουν πηγές της "Daily Mail", εξηγώντας ότι η βασική καθυστέρηση προέρχεται από τον πολύ καιρό που λείπει ο Τζέιμι σε περιοδεία. Η Κέιτ φαίνεται να παραπονιέται ότι την έχει αφήσει να τα βγάλει πέρα μόνη της ενώ "νόμιζε ότι για αυτό ακριβώς τον λόγο υπάρχουν οι σύζυγοι"! Ας πρόσεχε!

Έτσι, ενώ ο 42χρονος μουσικός έλειπε σε τουρνέ στη Νότια Αμερική –και τώρα στην Ευρώπη- η Κέιτ έπρεπε να ασχοληθεί με όλα: από τα αρχιτεκτονικά σχέδια μέχρι τις άδειες από τον δήμο για ειδικές κάμερες παρακολούθησης.

Οι δουλειές πολλές, αλλά η Μος φαίνεται ότι ανάμεσα σε όλα αυτά κατάφερνε να βρει χρόνο και για διασκέδαση, γεγονός που δεν πολυάρεσε στον σύζυγο. Εγώ, σου λέει, λείπω για δουλειά και εσύ δεν λες να καθίσεις σπίτι σου;

Ο Χινς φαίνεται ότι προτιμά τη γυναίκα το να χαλαρώνει και να ετοιμάζεται για την οικογένεια που θέλουν να ξεκινήσουν. Για τον λόγο αυτό, η Κέιτ σκέφτεται να αφήσει στην άκρη τα νεύρα της και να πεταχτεί μέχρι τη Γαλλία όπου θα την περιμένει ο αντρούλης της να τα βρουν "εκτός έδρας". Έστω…

Ζωή Κίττα