Η Κιμ Καρντάσιαν επέστρεψε στα εγκόσμια

15.11.2011
Μπορεί να περνά μία από τις χειρότερες περιόδους της ζωής της, όμως –όπως δηλώνει η ίδια- η 30χρονη ριάλιτι σταρ βρήκε και πάλι τον παλιό καλό εαυτό της.

Μπορεί να περνά μία από τις χειρότερες περιόδους της ζωής της, όμως –όπως δηλώνει η ίδια- η 30χρονη ριάλιτι σταρ βρήκε και πάλι τον παλιό καλό εαυτό της.

"Μου λείψατε παιδιά", έγραψε η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) στο προσωπικό της blog δίπλα σε μια φωτογραφία της όπου στέλνει… φιλάκια στους θαυμαστές της.

Με αυτό τον τρόπο η Κιμ επέλεξε να δηλώσει ότι ο καιρός της μιζέριας και της στεναχώριας πέρασε και ότι επανέρχεται… δριμύτερη!

72 μέρες κράτησε ο γάμος της με τον Κρις Χάμφρεϊς (Chris Humphreys) και η Κιμ Καρντάσιαν έχει αναγκαστεί επανειλημμένα να "αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας" –όπως υποστηρίζει- αντικρούοντας τις όλο και περισσότερες φωνές που την κατηγορούν ότι η όλη ιστορία ήταν μούφα από την αρχή.

Τώρα όμως είναι έτοιμη να τα αφήσει όλα πίσω της.

"Ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή σας τον τελευταίο καιρό. Έκανα ένα διάλειμμα από το blog μου, αλλά μου λείψατε όλοι τόσο πολύ που θέλω να επιστρέψω στην επικοινωνία μας. Διάβαζα τα σχόλιά σας εδώ και έχω συγκινηθεί. Σας αγαπώ όλους. Φιλιά, Κιμ", γράφει η νεαρή Καρντάσιαν, την ίδια στιγμή που έγινε γνωστό ότι κατέθεσε μήνυση στον πρώην υπεύθυνο δημοσίων σχέσεών της, ο οποίος υπονόησε ότι συμφωνεί με τις φήμες περί γάμου-μαϊμού.

Ωστόσο, υπάρχει και μία ακόμη δικαστική μάχη που καλείται να αντιμετωπίσει η Κιμ, πιο δυσάρεστη για την ίδια.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα η εταιρία αποτριχωτικών Radiancy κατέθεσε μήνυση εναντίον της ριάλιτι σταρ κατηγορώντας τη "για μια σειρά παραπλανητικών δηλώσεών της υπέρ του ανταγωνιστικού προϊόντος της εταιρείας Τria".

Φαίνεται πως η Κιμ μίλησε επανειλημμένα υπέρ του αποτριχωτικού Tria τονίζοντας τα θετικά αποτελέσματά του, ακόμη και αντίθετα σε αυτά που η ίδια η εταιρία υποστηρίζει ότι έχει.

Το αποτέλεσμα είναι οι πωλήσεις της Radiancy να έχουν υποστεί ζημιά, εξ ου και η μήνυση.

Ο δικαστικός πόλεμος ανάμεσα στις δύο εταιρείες μόλις ξεκίνησε και η Κιμ έχει βρεθεί στη μέση. Το σίγουρο είναι, όμως, ότι αναμένεται συνέχεια.

Ζωή Κίττα