Το πρόβλημα υγείας της Αναστασοπούλου

15.11.2011
Καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία εξήγησε πώς το Dancing on ice της έσωσε τη ζωή, όπως η ίδια εξομολογήθηκε στο δεύτερο live. Έτσι, η «ροκ γκόμενα» του show, αποκάλυψε

Καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία εξήγησε πώς το Dancing on ice της έσωσε τη ζωή, όπως η ίδια εξομολογήθηκε στο δεύτερο live. Έτσι, η «ροκ γκόμενα» του show, αποκάλυψε ότι πέρασε κατάθλιψη και όσο κι αν προσπάθησε να το ξεπεράσει μόνη της δεν τα κατάφερε.

Όπως είπε, στην αρχή δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί της συμβαίνει αυτό, αφού από τη φύση της είναι ένα άτομο γεμάτο ζωή. Μάλιστα, το πρόβλημα γινόταν πιο έντονο και δύσκολο όταν επέστρεφε τα βράδια στο σπίτι της. Έτσι, μην μπορώντας άλλο την κατάσταση αυτή, συμβουλεύτηκε ειδικό.

Κι εδώ, έρχεται το Dancing που για εκείνη λειτούργησε... λυτρωτικά. "Το dancing on ice μου έσωσε τη ζωή" είπε ξανά κι έριξε και την... μπόμπα! Ο λόγος που έπαθε την κατάθλιψη ήταν ο... έρωτας! Ω ναι. Όπως εξομολογήθηκε, χώρισε πρόσφατα με έναν άνθρωπο στον οποίο είχε επενδύσει» πολλά. «Εγώ δίνομαι 100% σε μία σχέση» δήλωσε χαρακτηριστικά.