Η δούκισσα που ζαχαρώνει τον Τομ Κρουζ

13.12.2011
Οι κατακτήσεις του διάσημου 49χρονου σταρ δεν έχουν ηλικία και για του λόγου το αληθές "πήρε φωτιά" το κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας "Mission: Impossible Ghost Protocol" στη Μαδρίτη.


Οι κατακτήσεις του διάσημου 49χρονου σταρ δεν έχουν ηλικία και για του λόγου το αληθές "πήρε φωτιά" το κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας "Mission: Impossible Ghost Protocol" στη Μαδρίτη. (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) πόζαρε στους φωτογράφους, όπως κάθε φορά, αλλά όχι μόνος.

Κυριολεκτικά "κρεμασμένη" στο μπράτσο του ήταν η ισπανίδα δούκισσα της Άλμπα η οποία έδειχνε τόσο ξετρελαμένη μαζί του που δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια της από πάνω του.

Τι και αν η 85χρονη (!) αριστοκράτισσα είναι νιόπαντρη και μάλιστα με έναν άντρα 25 χρόνια νεότερό της, ο οποίος ήταν παρών στην πρεμιέρα; Της γυάλισε και ο Κρουζ. Πειράζει;

Τώρα βέβαια, παρόλο που η δούκισσα έδειχνε ενθουσιασμένη, ο σύζυγός της ήταν αρκετά πιο συγκρατημένος, ενώ ο διάσημος πρωταγωνιστής έδειχνε μέχρι και αμήχανος με όλο αυτό που συνέβαινε. Όχι ότι είναι άμαθος στις εκδηλώσεις λατρείας από γυναίκες όλων των ηλικιών, αλλά όπως και να το κάνεις… αυτό είναι από μόνο του ένα διαφορετικό κεφάλαιο!

Κατά τα άλλα, η Κρουζ, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει γυρίσει μόνος του τις περισσότερες από τις απαιτητικές σκηνές της ταινίας, ετοιμάζεται να περάσει τις γιορτές δίπλα στη σύζυγό του Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) και την 5χρονη κόρη τους, Σούρι (Suri).

Όσο για το γράμμα της νεαρής δεσποινίδος Κρουζ προς τον Άγιο Βασίλη; Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες γράφτηκε και αφορά σε δώρα ύψους $100.000. Και του χρόνου.

Ζωή Κίττα