Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες για το παρελθόν της Μπρίτνεϊ

07.03.2012
Και εκεί που είπε να χαλαρώσει και απολαύσει τις ετοιμασίες του γάμου της, η 30χρονη τραγουδίστρια δέχεται κι άλλο χτύπημα. Και μάλιστα, κάτω από τη ζώνη…


Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου ο πρώην σωματοφύλακας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) κατέθεσε μήνυση εναντίον της κατηγορώντας τη για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του, αλλά και για κακοποίηση των παιδιών της, ενώ αποκάλυψε μεγάλες "χοντράδες" για τη σταρ, όπως για παράδειγμα ότι ήταν μαλωμένη με το σαπούνι.

Η ιστορία πήρε μεγάλες διαστάσεις, η Μπρίτνεϊ αρνήθηκε τις κατηγορίες και το ζήτημα "τακτοποιήθηκε" εκτός δικαστηρίου έτσι ώστε να αποφευχθούν τα "χειρότερα" για τη φήμης της σταρ.

Τώρα όμως, το περιοδικό "Star" ανοίγει ξανά το θέμα έχοντας αποκτήσει την κατάθεση του Φερνάντο Φλόρες (Fernando Flores) από όπου έβγαλε κι άλλα… λαβράκια, ακόμη και για τη σχέση της Μπρίτνεϊ με τον τότε "σύντροφό" της, που όπως εικάζεται είναι η σημερινός αρραβωνιαστικός της, Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick).

Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις, ο πατέρας της Σπίαρς, Τζέιμι (Jamie) συχνά απαγόρευε στην κόρη του να δει τον καλό της, τονίζοντας στον σωματοφύλακά της, ότι ο "περί ου ο λόγος" δεν ήταν ευπρόσδεκτος στο σπίτι και κυρίως κοντά στα παιδιά (!)

Σε άλλο σημείο της κατάθεσης, ο Φλόρες αναφέρει ότι όταν καυγάδιζαν "γερά", η Μπρίτνεϊ τσίριζε στον Τζέισον (αν ήταν αυτός) και τον έβριζε με εκφράσεις όπως "Άντε γα***ου" και "Τσακίσου έξω από το σπίτι μου".

Ο Φερνάντο Φλόρες εργάστηκε για την τραγουδίστρια από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούλιο του 2010 και κατέθεσε την μήνυση τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου.

Στη μήνυση που κατατέθηκε περιγράφεται ένα περιστατικό όπου "η Μπρίτνεϊ φορούσε ένα λευκό δαντελένιο διαφανές φόρεμα, προχώρησε προς το μέρος του, σκόπιμα έριξε στο πάτωμα τον αναπτήρα της, και καθώς έσκυψε να τον σηκώσει έδειξε ξεκάθαρα τα γεννητικά της όργανα στον Φλόρες". Το περιστατικό, όπως δηλώνει ο ίδιος, έκανε τον πρώην σωματοφύλακα να νιώσει "σοκ και αηδία".

Στη μήνυση περιγράφεται ακόμη ένα περιστατικό κατά το οποίο η Σπίαρς κάλεσε τον Φλόρες στο δωμάτιό της, όπου όταν εκείνος έφτασε την βρήκε να τον περιμένει τελείως γυμνή. Ύστερα από μια αμήχανη σιωπή, ο Φλόρες τη ρώτησε αν χρειαζόταν κάτι και αφού δίστασε λίγο η Σπίαρς του ζήτησε να της φέρει δύο αναψυκτικά, ενώ φεύγοντας του φώναξε: "Ξέρεις ότι σου άρεσε".

Η συνέχεια στο σίριαλ αναμένεται... Στο μεταξύ, ο γάμος της Μπρίτνεϊ και του Τζέισον Τράγουικ αναβάλλεται μέχρι να λήξει ένα άλλο θεματάκι που έχει η σταρ με άλλη μήνυση πρώην ατζέντη της.... Δουλειές με φούντες η Σπίαρς.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα