Η Άνιστον "πουλάει" τη φιλία για το αμόρε

07.03.2012
Δεν είναι λίγες οι φορές που ένας άντρας μπαίνει ανάμεσα σε δύο γυναίκες, και όπως φαίνεται, ο κανόνας δεν έχει εξαιρέσεις ούτε και στον πλανήτη Χόλιγουντ.


Η φιλία της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και της Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) ξεκινά πολλά χρόνια πριν, στο τηλεοπτικό σετ της σειράς "Τα φιλαράκια" που έγινε τεράστια επιτυχία στη συνέχεια.

Οι δύο γυναίκες δέθηκαν πολύ και πέρασαν μαζί τα καλά και τα άσχημα που τους βρήκαν, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα.

Όμως, φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει κάπως τον τελευταίο καιρό και η Κόρτνεϊ έχει απομακρυνθεί από το προσκήνιο. Μάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε ότι "φταίει ο έρωτας".

Η αφορμή για τα σχετικά σχόλια δόθηκαν από την ηχηρή απουσία της Κοξ στην πρόσφατη εκδήλωση κατά την οποία η Άνιστον απέκτησε το δικό της αστέρι στη λεωφόρο του Χόλιγουντ.

Δίπλα στη 43χρονη ελληνικής καταγωγής σταρ βρέθηκαν ο πατέρας της, Νικ Αναστασάκης, ο αγαπημένος της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) και αρκετοί ηθοποιοί-φίλοι της Τζένιφερ, όμως η Κόρτνεϊ… πουθενά.

Πηγές του περιοδικού "Grazia" αναφέρουν ότι οι προτεραιότητες της Άνιστον έχουν αλλάξει άρδην από τη στιγμή που γνώρισε τον Θερού και το θέμα γίνεται πιο έντονο τώρα που λέγεται ότι το ζευγάρι ετοιμάζει τα… στέφανα.

Η Τζένιφερ και ο Τζάστιν είναι αχώριστοι και φαίνεται ότι αυτό τον καιρό δεν υπάρχει χώρος για την Κόρτνεϊ στη ζωή της φίλης της, η οποία έχει δώσει και άλλα "ύποπτα δείγματα" φιλίας απέναντι στην άλλη κολλητή της, Τσέλσι Χάντλερ (Chelsea Handler).

Με αφορμή τις φήμες που θέλουν τη σχέση ανάμεσα στις δύο γυναίκες να αντιμετωπίζει τριγμούς, στο βίντεο που ακολουθεί ας θυμηθούμε μια απολαυστική σκηνή τσακωμού ανάμεσα στις δύο ηθοποιούς από τη σειρά "Φιλαράκια".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα