Διάσημο μοντέλο μηνύει πρώην της για ροζ υλικό

07.03.2012
Πρωταγωνίστρια σε μία υπόθεση που πρόκειται να προκαλέσει αίσθηση στο χώρο της showbiz είναι διάσημο πρώην μοντέλο, το οποίο κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της ότι έβγαλε στη φόρα ερωτικές τους στιγμές.

Πρωταγωνίστρια σε μία υπόθεση που πρόκειται να προκαλέσει αίσθηση στο χώρο της showbiz είναι διάσημο πρώην μοντέλο, το οποίο κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της ότι έβγαλε στη φόρα ερωτικές τους στιγμές. Για την ακρίβεια το διάσημο μοντέλο κατέθεσε ήδη μήνυση στον πασίγνωστο επιχειρηματία με τον οποίο είχαν σχέση τα τελευταία δύο χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η ερωτική βιντεοθήκη 48χρονυ επιχειρηματία περιλαμβάνει 250 ταινίες. Το πρώην μοντέλο σήμερα είναι 40 ετών. Δεν κάνει πλέον πασαρέλα, αλλά ασχολείται ενεργά με την μόδα, αφού κάνει εισαγωγές επωνύμων ενδυμάτων από γαλλικούς Οίκους μόδας. Θύτης ένας 48χρονος εμφανίσιμος και επιτυχημένος στον χώρο του άνδρας.

Η γνωριμία τους έγινε στο Καζίνο Λουτρακίου πριν από δύο χρόνια κι ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα. Η σχέση τους μάλιστα, όχι μόνο ήταν γνωστή στους κοσμικούς κύκλους, αλλά έδειχναν τον έρωτά τους παντού και με κάθε ευκαιρία. Ωστόσο, το ερωτευμένο ζευγάρι χώρισε και μάλιστα όχι μόνο τράβηξαν χωριστούς δρόμους, αλλά και οι δύο βρήκαν νέους συντρόφους. Ενώ, όπως διαβάζουμε ο επιχειρηματίας για να... αποζημιώσει (;) το μοντέλο, της αγόρασε… αυτοκίνητο. Όλα έδειχναν ήρεμα.

Η ιστορία, ξεκινάει πριν λίγες ημέρες, όταν εκείνος της ζήτησε να αφήσει τον σύντροφό της και να γυρίσει ξανά κοντά του, κάτι που η ίδια αρνήθηκε. Αποτέλεσμα; Ο 48χρονος επιχειρηματίας διέρρευσε σε facebook και twitter τις προσωπικές τους στιγμές, προκαλώντας την οργή της.

Μόλις η καλλονή είδε το υλικό δημοσιευμένο στο διαδίκτυο κατέθεσε μήνυση στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σε μικρό χρονικό διάστημα ο επιχειρηματίας εντοπίστηκε. Στον έλεγχο που έγινε στο σπίτι του λίγες ώρες μετά βρέθηκε και κατασχέθηκαν ένας σκληρός δίσκος και USB sticks, ενώ από την ψηφιακή διερεύνηση διαπιστώθηκε ότι όντως αυτός είναι ο κάτοχος των επίμαχων στοιχείων της καταγγέλλουσας.

Ήδη σχηματίσθηκε δικογραφία που θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα.