Η χαμένη παιδική αθωότητα της Σάσας

07.03.2012
Θα μπορούσε να ήταν μία από τις ιστορίες που φιλοξενούσε κυρίως πέρυσι η Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά όχι πρόκειται για την αληθινή, βγαλμένη από τη σκληρή ζωή, ιστορία της Σάσας Μπάστα. Η εκρηκτική πρώην ξανθιά

Θα μπορούσε να ήταν μία από τις ιστορίες που φιλοξενούσε κυρίως πέρυσι η Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά όχι πρόκειται για την αληθινή, βγαλμένη από τη σκληρή ζωή, ιστορία της Σάσας Μπάστα. Η εκρηκτική πρώην ξανθιά και νυν κοκκινομάλλα ήταν καλεσμένη στο «Μίλα» και μεταξύ άλλων μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και κυρίως ότι από τα 15 της δούλευε για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια της.

Ο... Βασιλάκης Καίλας φοράει εξτένσιον!!! Η Σάσα παραδέχτηκε, επίσης, ότι λόγω δουλειάς έκανε κι ένα λάθος το οποίο σήμερα έχει μετανιώσει.... δεν πήρε ποτέ το απολυτήριο Λυκείου!

«Δεν πρόλαβα να ζήσω την εφηβεία μου, αλλά δεν μου έλειψε και κάτι. Είχα την ζωή μου την πρωινή, αλλά δεν έβγαινα με τις φίλες μου», εξομολογήθηκε και παραδέχθηκε πως στερήθηκε την ανεμελιά της εφηβείας.

«Η μαμά μου με πήγαινε, η μαμά μου με γύριζε και ήταν πάντα στα καμαρίνια. Με διάβαζε για το σχολείο και μόλις τελείωνα το πρόγραμμά μου επιστρέφαμε σπίτι», ενώ τόνισε ότι λόγω ηλικίας την πρόσεχαν όλοι και δεν έγινε κάποιο περιστατικό.

Σε ηλικία 16 χρόνων η Μπάστα κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και για έξι μήνες έμεινε με την κολλητή της μαμάς της. Μετά έμεινε σε δικό της σπίτι, ένα στούντιο.

«Έχασα γρήγορα ένα κομμάτι της παιδικής μου αθωότητας, αλλά καλύτερα που έγινε έτσι. Έχω μεγαλώσει και ωριμάσει πολύ περισσότερο. Βέβαια, έκανα και λάθη», δήλωσε χαρακτηριστικά.