Ανακούφιση: Δεν χώρισαν Ηλιάδη - Μηλιωτάκης

15.05.2012
Ποιος σχηματισμός κυβέρνησης; Ποιος νέος γύρος εκλογών; Ποιο ευρώ και ποια δραχμή; Χώρισε ή όχι η Αγγελική Ηλιάδη λίγο πριν το γάμο της; Τούτη είναι αγωνία.

Βλέπεις, τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει ένα όργιο φημών ότι Ηλιάδη και Κώστας Μηλιωτάκης χώρισαν λίγο πριν το γάμο τους. Το σοκι ήτο μεγάλο και η αγωνία αν ισχύουν τα δημοσιεύματα, μεγαλύτερη.

Αλλά πλέον μπορείς να ανακουφιστείς. Εκτός από τη μάνα Μηλιωτάκη που διέψευσε κατηγορηματικά τα περί χωρισμού, βγήκε και ο... γαμπρός, ο οποίος επίσης διέψευσε ότι δεν είναι πια μαζί με την Αγγελική. Μπορεί γάμος να μη γίνει στις 3 Ιουνίου, που είχαν ορίσει αρχικά και μπορεί να μη γίνει ούτε μέσα στο καλοκαίρι, αλλά τούτο δε σημαίνει χωρισμός. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο αυτή την περίοδο δεν τους επιτρέπει να οργανώσουν το γάμο τους όπως θέλουν.

«Δεν ισχύει ότι χωρίσαμε. Με την Αγγελική είμαστε μαζί, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αναβάλλαμε το γάμο. Εγώ θα περιοδεύω όλο το καλοκαίρι μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη και η Αγγελική θα κάνει επίσης εμφανίσεις στην περιφέρεια. Ο γάμος θα γίνει μετά το καλοκαίρι», δήλωσε κατηγορηματικά στην κάμερα του Star ο γνωστός συνθέτης.

Στο μεταξύ, τη δική της έμμεση απάντηση στις φήμες έδωσε και η Ηλιάδη με ένα οργισμένο και γεμάτο υπονοούμενα μήνυμα στο Twitter. «Πότε επιτέλους θα σοβαρευτούμε σε αυτή τη χώρα...από το πιο μεγάλο και σημαντικό μέχρι το πιο μικρό ασήμαντο...είμαστε ό, τι να ναι....» έγραψε χαρακτηριστικά.