Τζέι Ζι & Μπιγιονσέ θέλουν να βάλουν μυαλό στη Ριάνα!

15.05.2012
Μετά τη νοσηλεία της, έκανε τους πάντες να ανησυχούν και τώρα το ζευγάρι σκέφτεται να πείσει την 24χρονη να μετακομίσει σπίτι τους!

H Mπιγιονσέ (Beyoncé) και ο Τζέι Ζι (Jay-Z) σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πλησίασαν τη Ριάνα (Rihanna) γιατί ανησυχούν για την ' άγρια' συμεπριφορά της.

Μετά τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε μετά από έντονο πάρτυ, η Ριάνα έκανε τους πάντες να σνησυχήσουν για την υγεία της...

Η Μπι και ο Τζέι Ζι, σκέφτονται να την παροτρύνουν να μετακομίσει στο σπίτι τους στη Νέα Υόρκη για να τη βάλουν στο σωστό δρόμο.

"Η Ριάνα νομίζει ότι μπορεί να κάνει ασταμάτητες καταχρήσεις και να ξυπνάει καλά το άλλο πρωί, αλλά προφανώς δε γίνεται. Πιθανόν το σοκ από το νοσοκομείο να την έκανε να βάλει μυαλό..." γράφει το βρετανικό περιοδικό Closer.

"Ο Τζέι Ζι και η Μπιγιονσέ ανησυχούν - θέλουν να την έχουν από κοντά".

Το ζευγάρι που καλωσόρισε στη ζωή του, την κόρη τους Μπλου Άιβι (Blue Ivy) τον περασμένο Ιανουάριο είναι αποφασισμένο να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Θυμίζουμε ότι ο Τζέι Ζι την είχε υπογράψει ως προστατευόμενη του πολλά χρόνια πριν, την εποχή που τη γνωρίσαμε με το Umbrella...

"H Μπιγιονσέ χρειάζεται ίσως ένα καλό παιδί δίπλα της, μία σωστή σταθερή επιρροή, και μπορεί να βοηθηθεί με την παρουσία αγαπημένων της ανθρώπων"

Ο Τζέι Ζι και η Ριάνα δεν είναι οι μόνοι που ανησυχούν για εκείνη. Η μητέρα της, Μόνικα Φέντι (Monica Fenty) έχει δηλώσει ότι δεν είναι ήρεμη με τα καμώματα της κόρης της τελευταία.

"Η Μόνικα θα μετακομίσει για να την προσέχει. Ο πατέρας της Ριάνα, Ρόναλντ (Ronald) ήταν εθισμένος στο κρακ. Η Μόνικα αρνείται να αφήσει την κόρη της να πάρει τέτοιο δρόμο..." γράφει η Sun.

Ε.Σ.