Αγρίεψε η Χάιντι και χορεύει σε... στύλο

24.05.2012
Χώρισε από τον άντρα της πριν από τέσσερις μήνες και τώρα το "αειθαλές" μοντέλο έχει βαλθεί να του δείξει τι... χάνει!

Ο χωρισμός της Χάντι Κλουμ (Heidi Klum) και του Σιλ (Seal) έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον κόσμο της σόουμπιζ καθώς οι διάσημοι -και πολύτεκνοι- σύζυγοι ήταν χωρίς να αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στον χώρο.

"Μέχρις αποδείξεως τουναντίον", λέει ο λαός μας. Ε... να που ήρθε και η απόδειξη μαζί με το... διαζύγιο!

Αφού και οι δύο πλευρές δήλωσαν περίτρανα πόσο πολύ θαυμάζουν και εκτιμούν η μία την άλλη και ότι βασική προτεραιότητά τους είναι τα παιδιά τους, τελικά τράβηξαν η καθεμιά τον... δρόμο της.

Όσον αφορά μάλιστα στην 38χρονη Γερμανίδα καλλονή, φαίνεται ότι ύστερα από διάφορες εμφανίσεις τύπου "ελεύθερη και ωραία" μάλλον ξεπέρασε τον εαυτό της καθώς την είδαμε πρωταγωνίστρια σε εκρηκτικό, σέξι μουσικό βίντεο όπου όχι μόνο τραγουδά, αλλά χορεύει αισθησιακά και σε στύλο.

Το τραγούδι λέγεται "Turn Up The Light" και η Χάιντι "ενσαρκώνει" τη ροκ σταρ ερμηνεύτριά του, η οποία ντυμένη στα δερμάτινα "βάζει φωτιά" στη σκηνή. Και στα μάτια των θεατών δηλαδή. Δείτε και μόνοι σας στο βίντεο που ακολουθεί.

Το όλο κόνσεπτ υπογράφει ο Βρετανός φωτογράφος μόδας Ράνκιν (Rankin) και έρχεται να "δέσει" με το ανάλογο εντιτόριαλ που δημοσιεύεται στο περιοδικό "Hunger" αυτού του μήνα.

Ζωή Κίττα