Κιμ & Πάρις: Υπέγραψαν συνθήκη ειρήνης;

29.05.2012
Εάν η συγκεκριμένη πληροφορία αληθεύει όντως, τότε σίγουρα μιλάμε για ένα… "κοσμοϊστορικό γεγονός" στον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ!


Η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) και η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) γνωρίζονται πολλά χρόνια. Για την ακρίβεια, μάλιστα, η δεύτερη οφείλει 100% την επιτυχία της στην πρώτη.

Και για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, θυμίζουμε ότι το 2006, όταν η 31χρονη κοσμική κληρονόμος της ομώνυμης ξενοδοχειακής αυτοκρατορίας είχε πάντα κοντά της ένα μελαχρινό κοριτσάκι, την οποία μάλιστα τα μέσα αποκαλούσαν και "φιλενάδα της". Επρόκειτο για την Κίμπερλι –έτσι την έλεγαν τότε- Καρντάσιαν.

"Φτασμένη" στον χώρο των ριάλιτι, η Πάρις δεν είχε πρόβλημα να "βοηθά" τους "λιγότερο ευνοημένους" και με την Κιμ έκαναν καλή παρέα.

Όμως, "ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος", λέει η σοφία του λαού και κάτι ξέρει, με το ρητό να μην κάνει εξαιρέσεις.

Έτσι, ένα πρωί η Κίμ την "έκανε γυριστή" στη φιλενάδα της και σε χρόνο μηδέν απέκτησε ιδίαν υπόσταση και μαζί με την οικογένειά της αποτελούν πια το πιο διάσημο "Brad name" στον χώρο των ριάλιτι.

Εντάξει, βοήθησε βέβαια και η σεξοταινία της που… διέρρευσε περίπου την ίδια εποχή, αλλά ως γνωστόν "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα".

Από τότε λοιπόν, και όσο η αυτοκρατορία των Καρντάσιαν επεκτεινόταν, τόσο οι σχέσεις των δύο γυναικών πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο.

Μέχρι πρόσφατα όμως, αφού σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η Κιμ και η Πάρις συναντήθηκαν στις Κάνες όπου βρέθηκαν και οι δύο λόγω του κινηματογραφικού Φεστιβάλ και τα σημάδια έδειξαν σαφώς… συμφιλίωση!

Σύμφωνα με πληροφορίες της New York Post, η συνάντηση των ριάλιτι σταρ ήταν τυχαία αλλά οι δυο τους χαιρετήθηκαν εγκάρδια και πέρασαν λίγη ώρα κουβεντιάζοντας χαλαρά.

Μπράβο βρε κορίτσια… Περασμένα ξεχασμένα. Άσε που οι καιροί είναι δύσκολοι και οι συνεργασίες παντός είδους ευνοούνται! Μήπως;

Ζωή Κίττα