Βικτόρια Μπέκαμ: Ξέρω ότι φαίνομαι δυστυχισμένη

30.05.2012
Είναι μία από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο της σόουμπιζ, επιτυχημένη επαγγελματίας, ευτυχισμένη σύζυγος ενός από τους πιο "καυτούς" άντρες του κόσμου και περήφανη μητέρα τεσσάρων παιδιών. Γιατί όμως δεν χαμογελά ποτέ;

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) είναι διάσημη για πολλά πράγματα αλλά κυρίως για το σούφρωμα των χειλιών της, τη στημένη και πάντα ίδια πόζα της και φυσικά το αγέλαστο ύφος της.

Και όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Interview", στην πραγματικότητα "δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φαίνεται".

"Ξέρω ότι έχω δημιουργήσει μια περσόνα πολύ διαφορετική από αυτό που είμαι στην πραγματικότητα, αλλά δεν νιώθω την ανάγκη να βροντοφωνάξω ότι όλοι αυτοί που πιστεύουν ότι είμαι δυστυχισμένη κάνουν λάθος. Είμαι ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμη και εγώ όταν βλέπω τις φωτογραφίες μου… μπερδεύομαι", παραδέχτηκε η 38χρονη σταρ η οποία μόλις και μετά βίας το σκάει το χαμόγελο σε κάθε δημόσια εμφάνιση ή φωτογράφησή της.

Κατά τα άλλα, η Βικτόρια, η οποία έγινε διάσημη ως "Πος Σπάις" (Posh Spice) των Spice Girls (θυμηθείτε τες στο βίντεο που ακολουθεί) κατάλαβε τελικά ότι η μουσική δεν είναι το δυνατό σημείο της.

"Όχι, δεν πιστεύω ότι ήμουν ιδιαίτερα ταλαντούχα στο τραγούδι", παραδέχεται η κυρία Μπέκαμ η οποία έχει πλέον καταξιωθεί ως σχεδιάστρια μόδας.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα