Ποιος έφταιγε στο τρακάρισμα της Λίντσεϊ Λόχαν;

11.06.2012
Τράκαρε άσχημα το Σάββατο η 25χρονη ηθοποιός καταστρέφοντας μάλιστα ολοσχερώς το αυτοκίνητό της.


Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) είχε Άγιο –όπως λέει ο λαός μας- αφού βγήκε σώα και αβλαβής από την Πόρσε της, έχοντας στουκάρει σε προπορευόμενο φορτηγό πριν από δύο μέρες.

Στην αρχή ειπώθηκε πως έφταιγε ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος όμως από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε υποστήριζε ότι "οδηγούσε αμέριμνος όταν ένιωσε το χτύπημα".

"Ήρθε με δύναμη από πίσω, έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο και μετά χτύπησε και στο πεζοδρόμιο", φέρεται να υποστηρίζει ο οδηγός που είναι γνωστός απλά ως Τζέιμς (James), συμπληρώνοντας ότι υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του, οι οποίοι μάλιστα έχουν και βίντεο που το αποδεικνύει.

Τώρα, σύμφωνα με το δίκτυο ΤΜΖ, η Λόχαν επανέρχεται στο θέμα και υποστηρίζει ότι δεν θα μπορούσε να αποφύγει το ατύχημα καθώς "δεν έπιασαν τα φρένα της".

"Η Λίντσεϊ επιμένει ότι το φορτηγό της έκλεισε τον δρόμο από του πουθενά, όμως τώρα συμπληρώνει ότι όταν προσπάθησε να πατήσει φρένο, δεν έγινε τίποτα", μεταφέρουν πηγές του δικτύου, συμπληρώνοντας ότι η πλευρά της Λόχαν υποστηρίζει ότι ο οδηγός του φορτηγού ενήργησε έτσι επίτηδες με σκοπό να της αποσπάσει χρήματα στη συνέχεια.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι αμέσως μετά το ατύχημα η Λίντσεϊ εισήχθη στο νοσοκομείο, από όπου όμως πήρε εξιτήριο πολύ γρήγορα, λίγο σοκαρισμένη, αλλά υγιέστατη!

Στο μεταξύ, η νεαρή ηθοποιός, ύστερα από πολύ καιρό αποχής, επανέρχεται στα της… υποκριτικής ως Λιζ Τέιλορ σε μια τηλεοπτική βιογραφική παραγωγή με τίτλο "Λιζ & Ντικ".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα