Κακογερνάει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

12.06.2012
Επί χρόνια υπήρξε το απόλυτο style icon, κυρίως μέσα από τον ρόλο της στο "Sex and the City". Φαίνεται όμως ότι ο χρόνος είναι ανελέητος, ακόμη και για την Κάρι Μπράντσο (Carrie Bradshaw)!


Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) υπήρξε ανέκαθεν αδύνατη και πολύ γυμνασμένη, γεγονός που βοηθούσε πολύ να "δείχνουν" τέλεια τα ρούχα που φορούσε, αλλά μέχρι εκεί…

Στα 47 της χρόνια, η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με τόσο χαλαρό και κρεμασμένο δέρμα κάτω από τη μασχάλη της που ξάφνιασε. (Κάντε κλικ στη διπλανη φωτό για να δείτε τι ακριβώς περιγράφεται)

Ωστόσο, προφανώς αυτή η εικόνα δεν ενοχλεί την ίδια την Πάρκερ, η οποία συνεχίζει να φορά τα τιραντέ φορεματάκια σαν να μην τρέχει τίποτα. Και καλά κάνει…

Εξάλλου, αυτό τον καιρό η σταρ ασχολείται με άλλα πιο σημαντικά θέματα καθώς την ερχόμενη Πέμπτη διοργανώνει ένα φιλανθρωπικό δείπνο στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου Ομπάμα (Obama) στο οποίο θα είναι συν-οικοδέσποινα με την ισχυρή κυρία της αμερικανικής "Vogue", Αν Γουίντορ (Anna Wintour).

Ζ. Κ.