Μακρόπουλος: Κατηγορείται για απειλητικά τηλεφωνήματα

12.06.2012
Στα άκρα έχει φτάσει η διαμάχη του Νίκου Μακρόπουλου με την πρώην σύζυγό του και όπως φαίνεται ο επεισοδιακός χωρισμός τους θα έχει συνέχεια.

Απειλές, αλληλοκατηγορίες, τρίτο πρόσωπο και μία περιουσία έξι εκατομμυρίων ευρώ συνθέτουν το σκηνικό της δικαστικής διαμάχης του εν διαστάσει ζεύγους. Μάλιστα, την Δευτέρα οι δύο πλευρές είχαν ραντεβού στα δικαστήρια, αλλά εκεί δεν εμφανίστηκε κανείς από τους δύο.

Πήγε, όμως, η μητέρα της εν διαστάσει συζύγου του Μακρόπουλου και οι αποκαλύψεις που έκανε, σοκάρουν. Η πρώην πεθερά του τραγουδιστή τον κατηγορεί ότι της έκανε απειλητικά τηλεφωνήματα σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα της κόρης της. «Με πήρε ο πρώην γαμπρός μου τηλέφωνο και μου είπε “σου στέλνω το παιδί σου στην κάσα”» δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Star. Μάλιστα και η 47χρονη στην αγωγή της περιγράφει βίαια επεισόδια, όπως η εισβολή του Μακρόπουλου στο σπίτι τους, στο Μαρούσι.

Ωστόσο, η δικηγόρος της 47χρονης δηλώνει ότι οι απειλές έχουν σταματήσει και πλέον το πρώην ζεύγος δεν έχει κανενός είδους επαφή. Να αναφέρουμε ότι η πλευρά της συζύγου υποστηρίζει ότι αφορμή για το διαζύγιο στάθηκε η σχέση του Μακρόπουλου με νεαρή συνάδελφό του, πρώην παίκτρια ριάλιτι. Εκείνος, αρνείται τη σχέση και κατηγορεί την πρώην σύζυγό του ότι τον ζήλευε παθολογικά.

Τελικά, η εκδίκαση της υπόθεσης πήρε αναβολή για τον Σεπτέμβριο.