Η Lady Gaga εκδικείται τη Μαντόνα

12.06.2012
Όχι που θα καθόταν με σταυρωμένα χέρια η 26χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια! Στην επίθεση με επίθεση θα απαντούσε. Έψαχνε μόνο την κατάλληλη στιγμή. Και τη βρήκε…


Άφησε αρκετό καιρό να περάσει από τότε που η Μαντόνα (Madonna) την κατηγόρησε –ούτε λίγο ούτε πολύ- ότι την αντέγραψε και τώρα η Lady Gaga βρήκε ευκαιρία να εκδικηθεί.

"Μερικές φορές οι άνθρωποι νιώθουν καλύτερα για τον εαυτό τους μειώνοντας και κοροϊδεύοντας άλλους ή τη δουλειά τους", άρχισε να λέει η Lady Gaga κατά τη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας της στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, εξηγώντας αμέσως ότι εκείνης δεν της αρέσει αυτό γιατί την κάνει να νιώθει "κακός άνθρωπος".

"Ούτε και έχω καμία διάθεση να απαντήσω, γιατί αυτό που έχει σημασία για μένα είναι να συνεχίσω να γράφω μουσική", συμπλήρωσε η τραγουδίστρια τονίζοντας ότι αυτό είναι και το μόνο που την ενδιαφέρει.

Και παρόλο που η Gaga δεν ανέφερε το όνομά της, ήταν ξεκάθαρο ότι η καμπάνα χτυπούσε μόνο για τη Μαντόνα, η οποία όταν πρωτοβγήκε το σίνγκλ "Born this way" είχε φροντίσει να πει ξεκάθαρα τη γνώμη της γι' αυτό.

"Μόλις το άκουσα σκέφτηκα: 'Τι υπέροχος τρόπος για να ξανακάνει κάποιος το τραγούδι μου'. Εννοώ, αναγνώρισα τα πάντα… και το βρήκα… ενδιαφέρον", είχε πει τότε η 53χρονη σταρ που πρόσφατα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων όταν φανέρωσε το στήθος της ενώπιων 55.000 τούρκων θαυμαστών της σε συναυλία στην Κωνσταντινούπολη.


Η απάντηση ήρθε με… νόημα από τη Lady Gaga. "Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά σήμερα από ό,τι ήταν πριν από 25 χρόνια", είπε με στόμφο η νεαρή τραγουδίστρια και τίναξε τα χέρια της… Το έπιασε άραγε το υπονοούμενο η Μαντόνα; Σίγουρα!

Στα βίντεο που ακολουθούν ακούστε και τα δύο τραγούδια.

Ζ. Κ.