Περιστέρη: Παραδέχεται τον χωρισμό

14.06.2012
Δεν έχουν περάσει λίγες μέρες από την είδηση ότι η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη και ο Γιώργος Σαμπάνης χώρισαν.

Μάλιστα, σε σχετικό ρεπορτάζ του Star, είδαμε τον γνωστό τραγουδιστή σε κλαμπ της Κρήτης έχοντας δίπλα του αιθέρια μελαχρινή ύπαρξη. Τώρα, έρχεται η νεαρή ηθοποιός να επιβεβαιώσει τα του χωρισμού.

«Ναι. Έχουμε χωρίσει με τον Γιώργο, αλλά δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω γι΄ αυτό» παραδέχτηκε. Ωστόσο, μίλησε γενικότερα για τον έρωτα και τις επιλογές που έχει κάνει κατά το παρελθόν. «Δεν ξέρω αν είμαι θύμα ή θύτης. Στον έρωτα, δίνομαι ολοκληρωτικά. Ούτως ή άλλως, είναι τυφλός. Όταν ερωτεύεσαι, είναι σαν να φορά παρωπίδες».

Παραδέχεται, επίσης, ότι στη ζωή της έχει ερωτευτεί δύο φορές. «Σε μια σχέση ξεκινάς πάντα με τις καλύτερες προϋποθέσεις, γιατί είσαι ερωτευμένος, ενθουσιασμένος και όλα είναι τέλεια. Είναι σαν παραμύθι. Δεν μπορείς να ξέρεις πως θα εξελιχθεί». Και για το τέλος κράτησε και μία αποκάλυψη: έχει φλερτάρει πρώτη έναν άνδρα.

«Ναι, το έχω κάνει μια φορά. Αντέδρασε θετικά, αλλά είχε πλάκα η στάση του. Ήταν σαν να του έδωσα το πράσινο φως. Τον κοίταξα λίγο παραπάνω και του μίλησα νομίζω πρώτη!» δήλωσε χαρακτηριστικά.