Οι φήμες για κέρατο γονάτισαν τη Βικτόρια

29.08.2012
Στα κάρβουνα κάθεται τις τελευταίες μέρες η διάσημη σχεδιάστρια μόδας καθώς ακούει το όνομα του αντρούλη της μπλεγμένο σε γυναικοδουλειά. Πάλι…

Η Βικτόρια (Victoria) και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) είναι μαζί και αγαπημένοι τα τελευταία 13 χρόνια. Μάλιστα ο γάμος τους θεωρείται ένας από τους πιο σταθερούς στον κόσμο της σόουμπιζ με τα τέσσερα παιδάκια τους να συμπληρώνουν την ευτυχία τους.

Κι όμως… Δεν είναι λίγες οι φορές που οι κακές γλώσσες λες και το βάζουν σκοπό να τους δημιουργήσουν προβλήματα… Ειδικά τώρα τελευταία που όλο και πιο συχνά παρουσιάζουν τον 38χρονο ποδοσφαιριστή ως "γερό μπερμπάντη".

Το πιο πρόσφατο περιστατικό αφορά στις φήμες που ήθελαν τον Ντέιβιντ (David) να έχει κάνει την κουτσουκέλα με την εντυπωσιακή τραγουδίστρια όπερας, Κάθριν Τζένκινς (Katherine Jenkins).

Μέσα στο όργιο της διαδικτυακής –κυρίως- φημολογίας η 32χρονη τραγουδίστρια αναγκάστηκε να διαψεύσει την είδηση μέσω της σελίδας της στο Twitter, γεγονός όμως που τελικά έκανε τα πράγματα χειρότερα αφού ακόμη και όσοι δεν είχαν ακούσει κάτι σχετικό, τώρα πια ξέρουν. Και έχουν και άποψη την οποία και εκφράζουν.

"Αγαπητοί φίλοι του Twitter, διάβασα μερικές απαίσιες φήμες και ήθελα να διαψεύσω κάθετα ότι είχα ποτέ σχέση με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Οι φήμες είναι αναληθείς, πληγώνουν και έχω ήδη συμβουλευτεί σχετικά τους δικηγόρους μου", έγραψε στη σελίδα της η Κάθριν εξηγώντας στη συνέχεια ποιες ακριβώς ήταν οι δύο φορές που συνάντησε τον Μπεκς στη ζωή της.

Καλά μέχρι εδώ, αλλά η όλη ιστορία προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στη Βικτόρια, η οποία λέγεται ότι "καταλαβαίνει την ανάγκη της Τζένκινς να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, όμως φοβάται ότι η οικογένειά της θα πρωταγωνιστήσει ερήμην της σε μια ιντερνετική σαπουνόπερα".

Φίλοι της Πος μεταφέρουν ότι παρόλο τον εκνευρισμό της, εκείνη δεν σκοπεύει να κάνει το παραμικρό σχόλιο περιμένοντας απλά να ξεφουσκώσει το πράγμα από μόνο του.

Στο βίντεο που ακολουθεί πάρτε μια γεύση από Κάθριν Τζένκινς να τραγουδά "Time to say goodbye".

Ζ. Κ.