Πενέλοπε Κρουζ: Είμαι εύκολη γκόμενα

16.11.2012
Ποιος θα φανταζόταν ότι αυτά τα λόγια θα ερχόταν από το στόμα της διάσημης ισπανίδας ηθοποιού;


Η Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) αποφάσισε να κάνει μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν της και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα χρόνια την έχουν… μαλακώσει επικίνδυνα. Ακόμη και στις αντοχές της στο αλκοόλ. Ή μάλλον… ιδιαίτερα σε αυτές.

"Πριν από 10 χρόνια ήμουν σε μια πολύ άγρια και μπερδεμένη φάση. Ήθελα απλά χαθώ στη ζωή χωρίς να σκέφτομαι ποτέ τις συνέπειες", αποκάλυψε η 38χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό "In".

ώρα πια, πίνω δυο μπύρες και την…ακούω. Είμαι αυτό που οι άντρες θα αποκαλούσαν 'εύκολη γκόμενα'", συνεχίζει η Πενέλοπε η οποία πρόσφατα εντυπωσίασε με τη φωτογράφησή της για το ημερολόγιο του Campari. Δες λεπτομέρειες –και τις φωτογραφίες- εδώ.

Παρά την ομολογουμένως προκλητική φιγούρα της, η Κρουζ αδυνατεί να πιστέψει ότι την αποκαλούν "σύμβολο του σεξ" τονίζοντας ότι κάθε φορά που ακούει κάτι τέτοιο γελάει.

"Αλλά και αν δεν κοροϊδέψω εγώ αυτή την κατάσταση, τότε κάποιος άλλος από την οικογένειά μου θα το κάνει οπωσδήποτε", συνέχισε η Πενέλοπε εξηγώντας ότι η αδελφή της, Μόνικα (Monica) και ο αδελφός της Εδουάρδο (Eduardo) την κοροϊδεύουν συνέχεια για κάθε σέξι φωτογράφησή της καθώς τη βρίσκουν πολύ πολύ αστεία. Τι να πει κανείς…

Προφανώς –και ευτυχώς- ο σύζυγός της, Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem) δεν συμμερίζεται τα συναισθήματα των Κρουζ και εκτιμά τα προσόντα της καλής του όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε τα αδέλφια Κρουζ σε ένα εντυπωσιακά προκλητικό κλιπ για ένα τραγούδι του Εδουάρδο.

Ζωή Κίττα