Άπλγκεϊτ: παντρεύτηκε τον σωτήρα της

25.02.2013
Η συμπαθής ηθοποιός ντύθηκε νυφούλα στο πλευρό του Μάρτιν Λε Νομπλ (Martyn LeNoble), χωρίς τον οποίο, αμφιβάλει αν θα ζούσε σήμερα.

Πριν από τέσσερα χρόνια, η Κριστίνα Άπλγκεϊτ (Christina Applegate) διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Ήταν τότε περίπου που γνώρισε τον 43χρονο Ολλανδό μουσικό –σήμερα σύζυγό της.

Η 41χρονη ηθοποιός υπέστη διπλή μαστεκτομή, βγήκε θριαμβευτικά νικήτρια και πριν από δύο χρόνια έφερε στον κόσμο την κορούλα της, Σέιντι Γκρέις, καρπό του έρωτά της με τον ΛεΝόμπλ.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Άπλγκεϊτ δεν έχει σταματήσει να υποστηρίζει πως αν δεν ήταν ο αγαπημένος της αμφιβάλει αν είχε καταφέρει να νικήσει τον καρκίνο και να συνεχίσει τη ζωή της τόσο ηρωικά. "Του χρωστά τα πάντα", υπογραμμίζουν φίλοι του ζεύγους συμπληρώνοντας πως οι δυο τους αγαπιούνται τρελά.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της ηθοποιού στο περιοδικό "People", "το ζευγάρι παντρεύτηκε το Σάββατο το απόγευμα σε μια πολύ ιδιωτική τελετή στο σπίτι του στο Λος Άντζελες περιτριγυρισμένοι από συγγενείς".

Μπορεί πολλές λεπτομέρειες να μην έγιναν γνωστές, όμως μαθεύτηκε ότι η Κριστίνα –η οποία παρεμπιπτόντως έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της κόρης στην κωμική σειρά "Παντρεμένοι με παιδιά"- φορούσε νυφικό δια χειρός Maria Lucia Hohan ενώ οι βέρες ήταν σχεδιασμένες από τον κοσμηματοπώλη των διασήμων, Νιλ Λέιν (Neil Lane).

Βίον ανθόσπαρτον…

(Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη σειρά "Παντρεμένοι με παιδιά" όπου μιλούν από καρδιάς ο μπαμπάς Αλ Μπάντι και η κόρη Κέλι).

Ζ. Κ.