Δες την... οσκαρική τούμπα της Τζένιφερ Λόρενς

25.02.2013
Σάρωσε φέτος όλα τα βραβεία για την ερμηνεία της στην ταινία "Οδηγός Αισιοδοξίας" η νεαρή ηθοποιός, όμως να που χθες, έφαγε και τα μούτρα της!

Στην πιο σημαντική στιγμή της καριέρας της, η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) παραπάτησε και βρέθηκε φαρδιά πλατιά στα οσκαρικά… σκαλοπάτια, όπως μπορείς να δεις και στο πρώτο βίντεο που ακολουθεί.

Ήταν η στιγμή που ο περσινός νικητής του βραβείου Α' Ανδρικού Ρόλου, Ζαν Ντιζαρντίν (Jean Dujardin) ανακοίνωσε το όνομα της φετινής νικήτριας για το Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου.

"Και το Όσκαρ πάει στην… Τζένιφερ Λόρενς"…

Μάλλον το σοκ ήταν μεγάλο για την 22χρονη ηθοποιό που ανεβαίνοντας τα σκαλιά για να παραλάβει το βραβείο της, σκόνταψε στα άπειρα φύλλα της εντυπωσιακής Κριστιάν Ντιόρ τουαλέτας που φορούσε και… έπεσε.

Η Τζένιφερ, έμεινε εκεί για μερικά δευτερόλεπτα γελώντας και αμέσως μετά ανέβηκε στη σκηνή. Το κοινό τη χειροκροτούσε όρθιο και εκείνη τους ευχαρίστησε όλους θεωρώντας σίγουρο ότι το έκαναν γιατί είχε μόλις φάει τα μούτρα της. "Ντράπηκα τόσο πολύ", παραδέχτηκε και αμέσως μόλις ευχαρίστησε τους πάντες αποχώρησε στα παρασκήνια για τις παραδοσιακές φωτογραφίες.

Πάντως, μάλλον θα πρέπει να κάνει ένα ξεματιασματάκι η νεαρή ηθοποιός γιατί κάτι δεν της πάει καλά. Μια το ρούχο της που σκίστηκε στα Screen Actor's Guild Awards μία η τούμπα στα Όσκαρ… ας το δει καλύτερα το θέμα… Μην πάει και χειροτερέψει…

Για όλα τα βραβεία της λαμπερής βραδιάς των Όσκαρ, δες εδώ.

Ζ. Κ.