Ποιο νιόπαντρο ζευγάρι είναι κοντά στον χωρισμό;

09.12.2013
Κρίση περνάει ο γάμος γνωστού ζευγαριού της showbiz, λίγους μήνες μετά το γάμο τους. Μάλιστα, το ζευγάρι εδώ και δύο εβδομάδες ζει χωριστά.

Ο λόγος για τη Νικόλ Κοτοβός και τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο, οι οποίοι σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, μετά από εννέα μήνες κοινής συμβίωσης, κάνουν ένα «διάλειμμα».

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει η επιχειρηματίας στους φίλους της, ενώ οι φήμες λένε ότι το ζευγάρι εδώ και δύο μήνες ζει χωριστά! Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Κοτοβός (και πρώην αγαπημένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου) φαίνεται να έχει μετακομίσει προσωρινά στο διαμέρισμά της στο Κολωνάκι, ενώ ο Βιγκόπουλος (και πρώην αγαπημένος της Δήμητρας Ματσούκα) εξακολουθεί να μένει στο σπίτι τους, επίσης, στο κέντρο της Αθήνας.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και η απόφαση του γάμου πάρθηκε με γνώμονα την καρδιά. Ωστόσο, μετά το γάμο είδαν ότι έχουν αρκετές διαφορές. Αν δεν βρουν κάποια χρυσή τομή το διαζύγιο θα είναι μονόδρομος» δήλωσαν στην εφημερίδα φίλοι του ζευγαριού.

Πηγή: Πρώτο Θέμα