Παπαθωμά - Πετράκος: Η φωτογραφία του... έρωτα τους

27.01.2014
Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν την Θεοφανία Παπαθωμά να έχει χωρίσει με τον Πασχάλη Τσαρούχα και να έχει κιόλας γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, οι φήμες ήθελαν τη γοητευτική ηθοποιό να βγαίνει εδώ και λίγους μήνες με τον Γρηγόρη Πετράκο, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story 1, αλλά και από τη σχέση του με την Τάμτα. Και τώρα, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τις φημες περί νέου και μεγάλου έρωτα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Παπαθωμά χώρισε με τον Τσαρούχα την περασμένη ανοιξη, μετά από μία νέα και μεγάλη κρίση που πέρασε ο γάμος τους. Οι δυο τους είχαν αντιμετωπίσει και άλλη μία κρίση το 2009, αλλά τότε είχαν καταφέρει να σώσουν τη σχέση τους. Τώρα, όμως, δεν τα κατάφεραν κι αποφάσισαν από κοινού να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Έχουν, όμως άριστες σχέσεις και συναποφασίζουν στα θέματα που αφορούν τον 9χρονο γιο τους, Αχιλλέα.

Και κάπου εκεί μπαίνει στη ζωή της ηθοποιού ο Πετράκος. Όσοι τους ζουν από κοντά, μιλάνε για έναν μεγάλο έρωτα, ενώ ο ένας είναι κολλημένος πάνω στον άλλον. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι, η Παπαθωμά μαζί με το γιο της πέρασε ένα μεγάλο μέρος στη Ρόδο, όπου τραγουδούσε σε κέντρο του νησιού ο αοιδός.

Οι δυο τους αποφεύγουν να μιλούν για τη σχέση τους, την οποία δεν διαψεύδουν. Αλλά δεν θέλουν και να την επιβεβαιώσουν. Έρχονται, όμως, οι φωτογραφίες για να επιβεβαιώσουν του λόγου το αληθές.

Πηγή: Real Life