Σάρον Στόουν: "Ήθελα μόνο να πεθάνω"

18.02.2014
Μία από τις πιο όμορφες και σέξι γυναίκες στην παγκόσμια σόουμπιζ μιλά για την πιο δύσκολη της ζωής της.

Μιλώντας στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Shape", η Σάρον Στόουν (Sharon Stone) γύρισε στα 20 χρόνια της όταν είχε ένα σοβαρό ατύχημα κάνοντας ιππασία και έζησε ένα μαρτύριο.

"Όταν ήμουν 20, μετά το ατύχημα που είχα κάνοντας ιππασία, μου έδωσαν πολλή κορτιζόνη και πήρα πολύ βάρος. Ήθελα μόνο να πεθάνω και έγινα απόλυτα εσωστρεφής", θυμήθηκε η 55χρονη σήμερα ηθοποιός που άφησε εποχή με τον ρόλο της στην ταινία "Βασικό ένστικτο", ενώ αμέσως σύγκρινε τον εαυτό της με ένα από τα πιο ζουμερά μοντέλα εκείνης της εποχής.

"Έμοιαζα περισσότερο σαν την Άνα Νικόλ Σμιθ (Anna Nicole Smith) με μια μικρούλα μέση, τεράστια βυζιά και έναν μεγάλο κώλο", συνέχισε η Σάρον, η οποία φαίνεται ότι και αργότερα το είχε το "θεματάκι" με την εμφάνισή της.

"Και στα 40 μου, θυμάμαι ότι έπαιρνα ένα μπουκάλι κρασί, κλεινόμουν στο μπάνιο και έλεγα ότι δεν θα βγω έξω αν δεν δεχτώ απόλυτα την εικόνα μου", παραδέχτηκε η Στόουν συμπληρώνοντας ότι έπαιρνε τον μεγεθυντικό φακό, τσέκαρε το πρόσωπό της με λεπτομέρεια και έκλαιγε με τις ώρες…

Τώρα όμως, φαίνεται ότι η Σάρον Στόουν έχει συμφιλιωθεί με την εικόνα της. Και πολύ καλά έκανε, δηλαδή…