Ερωτευμένη με ζιγκολό (!) η Λία Μισέλ του Glee

12.06.2014
Έχει γυρίσει σελίδα στα προσωπικά της, λέγεται, η σύντροφος του αδικοχαμένου Κόρι Μόντεϊθ αλλά φαίνεται ότι ο εκλεκτός της έχει "ύποπτο" παρελθόν.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Κόρι Μόντεϊθ (Cory Monteith), η Λία Μισέλ (Lea Michele) φαίνεται ότι βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Μάθιου Πάετζ (Matthew Paetz), ο οποίος τυγχάνει μοντέλο –επίσημα- και ζιγκολό (!) ανεπίσημα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βίντεοκλιπ για το νέο τραγούδι της 27χρονης πρωταγωνίστρια του Glee, από όπου και η φωτογραφία στη συνέχεια, με τον Μάθιου στο πλευρό της. Στο τέλος της είδησης δείτε και ολόκληρο το κλιπ.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Μάθιου εργάζεται για ένα δίκτυο με το όνομα Cowboys4Angels, όπου στην ουσία "προσφέρονται" στρέιτ άνδρες συνοδοί για "ξεχωριστές κυρίες", όπως ξεκαθαρίζει χαρακτηριστικά.

Στο σάιτ αυτό, ο Πάετζ εμφανίζεται με το κωδικό όνομα Κρίστιαν (Christian) και η περιγραφή του μιλά για έναν "διαπιστευμένο life coach, ειδικό σε ραντεβού και θεραπευτικά μασάζ", αν και με τον ντόρο που δημιουργήθηκε η καταχώρηση έχει "εξαφανιστεί". Όχι όμως πριν τα "λαγωνικά" του TMZ προλάβουν να καταγράψουν τον τιμοκατάλογο:

Άκουσον, άκουσον: $350 (€259) την ώρα χρεώνει για τις υπηρεσίες του, λέγεται, το μοντέλο, $6.000 (€4.430) για ένα Σαββατοκύριακο και $17.500 (€13.000) για μια ολόκληρη εβδομάδα!

Τι να πεις… Πάντως η Λία, την οποία φήμες θέλουν ξετρελαμένη με τον νεαρό, αυτές τις μέρες κάνει διακοπές στη Χαβάη και στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram είναι μόνη.

Στη συνέχεια δείτε τον Μάθιου σε παλιότερο εντιτόριαλ του περιοδικού "Giel"