Κούκα: Η απάντηση για το ψυχολογικό σοκ & τα ηρεμιστικά

12.06.2014
Αναστάτωση προκλήθηκε μετά το δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού πώς η Κατερίνα Κούκα μετά το θάνατο της μητέρας της υπέστη ισχυρό ψυχολογικό σοκ, παίρνει ηρεμιστικά, ενώ έχει απομονωθεί στο σπίτι της.

Η «είδηση» έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου και η Κούκα έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Κάθε άλλο παρά κλεισμένη στο σπίτι της είναι η τραγουδίστρια, αφού το βράδυ της Τετάρτης «έκλεισε» το μουσικό μέρος πολιτιστικών εκδηλώσεων, στη Λάρνακα.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης μίλησε στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στην Κύπρο για το επίμαχο δημοσίευμα. «Με ξέρεις εμένα για τέτοια; Μου το είπαν χθες και εκπλήσσομαι! Ό, τι θέλουν γράφουν! Δεν ισχύει κάτι τέτοιο», είπε. Και παραδέχτηκε ότι ο θάνατος της μητέρας της τής στοίχισε πολύ.

«Δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένη ότι θα “φύγει” η μητέρα μου. Είχε κάποια προβλήματα υγείας λόγω της ηλικίας αλλά ως εκεί. Βρέθηκα στο δίπολο όπου, από την μία ευχαριστείς τον Θεό που ο άνθρωπός σου “έφυγε” χωρίς να ταλαιπωρηθεί και, από την άλλη, αντιμετωπίζεις την ξαφνική απώλεια», εξήγησε.