Συναυλία Ρέμου-Ιγκλέσιας: 2 εκατ. ευρώ εισπράξεις

01.08.2014
Η μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού δεν ήταν άλλη από αυτή του Αντώνη Ρέμου με τον Χούλιο Ινγκλέσιας στην Μύκονο, το βράδυ της Τετάρτης που συζητήθηκε πολύ.

Μην ήταν που είδαμε πολλούς επώνυμους -όπως π.χ. την Βάνα Μπάρμπα, τον Παντελή Παντελίδη, την Αννίτα Ναθαναήλ και πολλούς άλλους- ή μήπως ήταν που όπως διαβάσαμε στο star η τιμή κατ’ατομο στα πρώτα τραπέζια έφτανε- για κάθισε λίγο- το χιλιάρικο; Δεν χρειάζεται να σηκωθείς, αφού για να απολαύσουν τον Λατίνο Χούλιο και τον δικό μας Αντώνη, οι δικοί μας πλήρωσαν μόνο 450 ευρώ και έκατσαν κάπου στην μέση του μαγαζιού. Δεν τα λες και λίγα, αλλά συγκριτικά με αυτά που εδώσαν τα πρώτα τραπέζια μια χαρά τους ήρθε.

To βασικό είναι σου λέει πως στο Υπουργείο Οικονομικών τρίβουν τα χέρια τους αφού το βράδυ της Τετάρτης, εμφανίστηκαν δυο υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Εσόδων και έκατσαν δίπλα στην ταμειακή να δουν με τα ματάκια τους τι αποδείξεις θα κοπούν.

Τι είδαν τα μάτια τους λοιπόν δεν λέγεται από αποδείξεις και το Δημόσιο θα πάρει περί τις 500.000 ευρώ σύμφωνα με το star. Μώρε μήπως τελικά αυτή είναι η λύση στο πρόβλημα μας; Γιατί αν κάναμε κάθε μέρα μια τέτοια συναυλία και όλο χαρές και τραγούδια θα είμασταν και θα βγαίναμε και από την κρίση...