Μπρους Τζένερ: Ήξερα ότι είμαι γυναίκα από τα 5 μου

16.02.2015
Οι αποκαλύψεις γύρω από την επικείμενη μετάβαση του πατριού των Καρντάσιαν στο άλλο φύλο δεν έχει σταματημό.

Όπως μεταδίδει σήμερα το δίκτυο TMZ ο Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) αποκάλυψε στα μέλη της οικογένειάς του ότι ήξερε ότι ήταν "θηλυκό" από την ηλικία των 5 ετών.

Πηγές κοντά στην οικογένεια Τζένερ/Καρντάσιαν μεταφέρουν ότι ο 65χρονος πρώην Ολυμπιονίκης κράτησε την πραγματική του ταυτότητα μυστική επί χρόνια, ενώ ακόμη και το 1976, όταν θεωρούνταν ο κορυφαίος αθλητής στον κόσμο, κερδίζοντας το χρυσό μετάλιο στο έπταθλο εκείνης της χρονιάς, "ο ίδιος στο μυαλό του ήταν γυναίκα".

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Μπρους δεν φορούσε ποτέ γυναικεία ρούχα κοντά στα παιδιά του. "Ούτε και η συμπεριφορά του είχε κάτι το θηλυκό κοντά τους".

Για την ιστορία ο Τζένερ έχει έξι παιδιά. Εκτός από τις γνωστές Κάιλι (Kylie) και Κένταλ (Kendall) και τους επίσης γνωστούς απο το ριάλιτι, Μπρόντι (Brody) και Μπράντον (Brandon), ο Μπρους έχει ακόμη δυο λιγότερο γνωστά παιδιά, την Κέισι (Casey) και τον Μπερτ (Burt)

Άλλες πηγές θέλουν την Κρις Τζένερ, μητέρα των αδελφών Καρντάσιαν και πιο πρόσφατη πρώην σύζυγό του να γνωρίζει από την αρχή την "ιδιαιτερότητα" του συζύγου της, αλλά να μην τη νοιάζει και πολύ.

Εκείνη ξέρει...

Πάντως, όπως μεταφέρουν οι πηγές του TMZ, ο Μπρους, ο οποίος πρόσφατα ενεπλάκη σε ένα θανατηφόρο αυτοκινητιστικό ατύχημα, δεν έχει αποκαλύψει ακόμη στην οικογένειά του το νέο του ονομα, το οποίο όμως θα κρατήσει για τον εαυτό του ακόμη και στη συνέντευξη εφ όλης της ύλης που ετοιμάζεται να δώσει την Νταϊάν Σόγιερ (Diane Sawyer).

Αναμένουμε...