Ράκος ο Λάκης στην κηδεία & το γράμμα στη μητέρα του

16.02.2015
Σε κλίμα συγκίνησης εκατοντάδες Λαρισαίοι, αλλά και φίλοι και συνεργάτες του Λάκη Λαζόπουλου, είπαν το τελευταίο «αντίο» στη μητέρα του Ριρίκα.

Η 86χρονη γυναίκα «έφυγε» από τη ζωή το περασμένο Σάββατο (14/2) βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της. Μάλιστα, ο γνωστός κωμικός ηθοποιός ήταν ράκος και μαζί με τον αδελφό του, Κώστα είπαν το τελευταίο «αντίο» στη μητέρα τους.

Δίπλα τους είχαν εκατοντάδες συντοπίτες τους, αφού η Ριρίκα Λαζοπούλου ήταν μία αγαπητή γυναίκα, αλλά και φίλους και συνεργάτες τους, όπως τον Δημήτρης Κοντομηνά, το Γιάννη Σμαραγδή, την Χαρούλα Αλεξίου, τον Κώστα Τσιάνο (διευθυντής του «Θεσσαλικού Θεάτρου») και πολλούς άλλους. Στεφάνια μεταξύ άλλων έστειλαν ο νέος Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Λίγες ώρες πριν το τελευταίο «αντίο» ο Λαζόπουλος θέλησε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του μητέρα με το δικό του τρόπο. Έτσι, έγραψε για εκείνη:

«Η μέρα των Ερωτευμένων σήμερα, η μητέρα μου αποφάσισε να πάει να συναντήσει τον πατέρα μου. Ποτέ δεν τον ξεπέρασε! Δεν μπόρεσα να την σταματήσω ούτε εγώ, ούτε ο αδερφός μου, ούτε όλοι οι γιατροί που τρέξανε και βοήθησαν όσο τίποτα! Κλαίω για τον άγγελο μου… Αντίο μητέρα, στο καλό μαμά μου!»