Μήνυση στον Τζέι Ζι από τον 21χρονο "εξώγαμο γιο" του

20.02.2015
Δύσκολες ώρες για την Μπιγιονσέ που μαθαίνει ότι ο κόρη της, μπορεί να έχει και έναν -πολύ- μεγαλύτερο αδελφό.

Δεν της φτάνουν τα δικά της προβλήματα της Μπιγινσέ (Beyonce) που έχει βουήξει το ίντερνετ από αρετουσάριστες φωτογραφίες της, έχει και έναν 21χρονο που εμφανίστηκε και όχι μόνο υποστηρίζει ότι είναι εξώγαμος γιος του Τζέι Ζι (Jay Z), αλλά τον μhνύει κιόλας επειδή αρνείται να τον αναγνωρίσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Daily News, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 21χρονος, σήμερα, Ριμίρ Σάτερδγέιτ (Rymir Satterthwaite) σέρνει τον 45χρονο διάσημο ράπερ στα δικαστήρια. Ιδού:

Πριν από 4 χρόνια ο νεαρός είχε ζητήσει μέσω δικαστικής οδού να πραγματοποιηθεί τεστ DNA για να αποδειχτεί ότι είναι όντως γιος του Τζέι Ζι (Jay Z), όπως υποστήριξε κάποια στιγμή η μητέρα του, όταν ο άντρας που μέχρι εκείνη τη στιγμή πλήρωνε για τα έξοδά του, ανακάλυψε με τεστ DNA που έκανε ο ίδιος ότι δεν ήταν εκείνος ο πατέρας του, όπως νόμιζε μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Τότε, οι δικηγόροι του Τζέι Ζι είχαν αποφύγει το τεστ υποστηρίζοντας ότι "17 χρόνια που της πήρε της κυρίας να αποκαλύψει το όνομα του πραγματικού πατέρα του παιδιού της ήταν πολλά και ύποπτα".

Ο λόγος για την Γουάντα Σάτερδγέιτ (Wanda Satterthwaite) η οποία φαίνεται ότι είχε μια σχέση με τον διάσημο ράπερ πριν από πολλά χρόνια.

Τώρα, ο νεαρός, που παρεμπιπτόντως θέλει επίσης να γίνει ράπερ γιατί "το έχει στο αίμα του" όπως είχε υποστηρίξει στο βίντεο που ανέβασε στο Tube πριν απο λίγα χρόνια για να συστηθεί στον κόσμο, επανέρχεται στο ζήτημα επιμένοντας στο τεστ DNA. (δείτε όλο το μήνυμα του νεαρού το βίντεο στο τέλος της είδησης)

Στο Twitter, ο Ριμίρ ζητά συγνώμη σε εκείνον -προφανώς στον Τζέι Ζι- για τη δοκιμασία. "Δεν ήθελα να τον βλάψω, απλά ήθελα να ξέρω αν είναι ο μπαμπάς μου. Είναι καλό να ξέρεις όλη την οικογένειά σου αν έχεις μία", γράφει στο τιτίβισμα που βλέπετε πιο κάτω ο νεαρός, ενώ η θεία του που μίλησε στην New York Daily News, υποστήριξε ότι "έχουμε πολλά να πούμε, όμως όχι ακόμη".

IW apologize and tell him I never ment him any harm I just wanted to know if u was my dad . It good to no all your family if you have more