Μάθαμε γιατί σιχάθηκε ο Ντρέικ τη... γλώσσα της Μαντόνα! [photos+vds]

14.04.2015
Πολλά διαβάσαμε στα social media για την έκφραση της αποστροφής που είδαμε όλοι στο πρόσωπο του γνωστού ράπερ - και πρώην συντρόφου της Ριάνα - Ντρέικ μετά το γαλλικό φιλί που του έδωσε με μεθόδους Ταλιμπάν, η 56χρονη σταρ, Μαντόνα.

Κατά τη διάρκεια του μουσικού φεστιβάλ Coachella και της συναυλίας της Μαντόνα το βράδυ της Κυριακής, η βετεράνος της ποπ φίλησε στο στόμα τον ράπερ Ντρέικ (Drake), ο οποίος σκύβοντας άφησε να φανεί η αηδία του. Ήταν όμως αηδία;

Οι γνωστοί-άγνωστοι των social media έσπευσαν να αποκαλύψουν τι μπορεί να είχε συμβεί. Άλλοι είπαν ότι μυρίζει άσχημα η ανάσα της Μαντόνα. Άλλοι είπαν ότι δεν ξέρει να ... φιλάει. Κάποιοι μάλιστα θεώρησαν ότι η βασίλισσα της ποπ - που δεν άφησε τον Ντρέικ να της πιάσει τα μαλλιά γιατί είναι όλα ψεύτικα και φοβήθηκε μην έχει κάποιο ατύχημα - δάγκωσε τον ράπερ και αυτός έκανε τον απίστευτο μορφασμό από πόνο.

Ο Ντρέικ έδωσε τη δική του απάντηση αποκλειστικά στο ΤΜΖ για το περιβόητο φιλί μέσω ανθρώπων από το κοντινό του περιβάλλον. Δεν αηδίασε από το φιλί της Μαντόνα, αλλά από το παχύρρευστο lip gloss πάνω στα χείλη της, του οποίου η γεύση ήταν απολύτως αηδιαστική. Η Μαντόνα από την μεριά της φρόντισε να τα χώσει στους haters της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο Instagram που έγραφε: «Αν δεν με συμπαθείς, αλλά συνεχίζεις να με παρακολουθείς, τότε σκύλα, είσαι fan!»

Ο Ντρέικ πάντως στο προφίλ του στο Instagram απλά ισχυρίστηκε ότι το σοκ να σε φιλάει η Μαντόνα ήταν τόσο μεγάλο που «τα έχασε» κυριολεκτικά. «Don't misinterpret my shock!! I got to make out with the queen Madonna and I feel 💯 about that forever. Thank you @madonna».

Δες ξανά το βίντεο!