Βόμβα: Η Άντα παράτησε τον Παπανδρέου!

22.04.2015
Αυτή και αν είναι βόμβα που «έσκασε» στην πολιτική σκηνή. Μετά από 26 χρόνια γάμου και κοινής ζωής, ο Γιώργος Παπανδρέου και η Άντα φαίνεται ότι πήραν την απόφαση να χωρίσουν!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού το βράδυ της Δευτέρας (20/4) εγκατέλειψε οριστικά τη μεζονέτα τους στο Καστρί και μετακόμισε σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι!

Πάντα, σύμφωνα με την εφημερίδα που επικαλείται φίλους του ζευγαριού, οι δυο τους στο παρελθόν είχαν αντιμετωπίσει αρκετές φορές σοβαρά προβλήματα, ωστόσο είχαν αποφασίσει να παραμείνουν μαζί, λόγω της πολιτικής καριέρας του Παπανδρέου.

Ωστόσο, όπως φαίνεται η τεταμένη αυτή κατάσταση δε μπορούσε να συνεχιστεί και η Άντα Παπανδρέου πήρε την πρωτοβουλία, να ρίξει αυτή τους τίτλους τέλους στον πολυετή γάμο τους, από τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Μαργαρίτα. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν στην εφημερίδα, ότι η απόφαση του χωρισμού πάρθηκε σε βαρύ κλίμα, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, αν υπήρξε κάτι που έκανε τη σταγόνα να ξεχειλίσει από το ποτήρι.

Πάντως, οι κακές γλώσσες λένε ότι πολλές φορές αιτία για τους συζυγικούς καβγάδες ήταν η μητέρα του ΓΑΠ, Μαργαρίτα η οποία δεν είχε και τις αρμονικότερες σχέσεις με τη νύφη της! Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσαν έντονες φήμες ότι οι τελευταίες πολιτικές επιλογές του Παπανδρέου φαίνεται ότι δεν είχαν την σύμφωνη γνώμη της συζύγου του, η οποία, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, είναι ο αυστηρότερος κριτής του.