Σοκ! Ξέκαναν τον βασικό πρωταγωνιστή του Grey's Anatomy!

24.04.2015
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Grey' Anatomy» που αυτήν την περίοδο διανύει την 11η σεζόν της, γι΄αυτό όσοι δεν έχετε δει το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε την Πέμπτη 23 Απριλίου, καλύτερα μη συνεχίσετε την ανάγνωση γιατί έπεται…. Spoiler!

Οι εξελίξεις αυτές μας ξάφνιασαν πολύ, καθώς το συμβόλαιο του βασικού πρωταγωνιστή της σειράς, Πάτρικ Ντέμπσεϊ (Patrick Dempsey), ή γιατρού ΜακΝτρίμι, είχε ανανεωθεί για δύο ακόμη σεζόν και το τελευταίο που πιστεύαμε είναι πως θα απομακρυνθεί από τη σειρά…. Παρά, όμως, το συμβόλαιο που είχε υπογραφεί, η στήλη "Σελίδα Έξι" των New York Times" την περασμένη εβδομάδα μιλούσε για άκρως ντιβίστικη συμπεριφορά του Ντέμπσεϊ στα γυρίσματα τον τελευταίο καιρό, γεγονός που, εξόργισε τους υπευθύνους της σειράς…

¨Οσοι θέλετε να μάθετε τι τελικά συνέβη «γυρίστε» σελίδα

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε, λοιπόν, στην Αμερική, ο γιατρός Ντέρεκ Σέπερντ γυρίζει σπίτι και εμπλέκεται σ΄ ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Βοηθά τους επιβάτες και στα δύο εμπλεκόμενα αυτοκίνητα, όμως, καθώς συνεχίζει τον δρόμο του, σταματά να μιλήσει στο τηλέφωνο μέσα στη μέση του δρόμου (!) και ένα φορτηγό τον παρασύρει. Τον τρέχουν στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, ζωντανό αλλά ανίκανο να μιλήσει. Το προσωπικό του νοσοκομείου δεν κινείται με τον σωστό τρόπο και ενώ εκείνος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους για να τους πει τι να κάνουν, όμως μάταια. Ο νευροχειρουργός του νοσοκομείου φτάνει πολύ αργά και ο Σέπερντ κηρύσσεται εγκεφαλικά νεκρός. Η Μέρεντιθ φτάνει αλλά μόνο και μόνο για να πάρει την απόφαση να τραβήξουν την πρίζα.

Οι θαυμαστές του "Grey's Anatomy" περιμένουν και την επόμενη σεζόν, που έχει μεν ανακοινωθεί, ωστόσο η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν θα είναι το ίδιο χωρίς τον ΜακΝτρίμι.