Απίστευτη επίθεση γνωστού σχεδιαστή στη Μενεγάκη: "Βγήκε με έναν κwλ.. τεράστιο, σαν πλατφόρμα προσγείωσης ελικοπτέρων" [vds]

20.05.2015
Το παράκανε γνωστός σχεδιαστής ρούχων που είπε άκομψα την άποψή του για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στα τηλεοπτικά δρώμενα. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Αποστολόπουλος σχολίασε την οπίσθια όψη της απόλυτης Ελληνίδας παρουσιάστρια με τρόπο τουλάχιστον αγενή και … προσβλητικό λέγοντας:

«Την είδα την Ελένη Μενεγάκη, μια χαρά ήταν και αυτή. Με πολύ θράσος έβαλε ένα κάπρι παντελόνι με έναν κωλ... τεράστιο! Αυτό και αν ήταν θέμα! Όταν γεννάς δηλαδή, φοράς ένα κολλητό παντελόνι και αρχίζεις τις βόλτες; Ας έβαζε ένα ριχτό. Στην εκπομπή το είδα εγώ, και μάλιστα την ώρα που έτρωγα, φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο παντελόνι κολλητό με έναν κwλ... τεράστιο που ήταν σαν πλατφόρμα για προσγείωση ελικοπτέρων! Δεν θα έπρεπε να το αποφεύγει αυτό μια γυναίκα; Για όνομα του Θεού! Δεν μπορείς να κάνεις την μπεμπέκα συνέχεια».

Την δήλωση του σχεδιαστή σχολίασαν ποικιλλοτρόπως και στο «Πρωινό» του Αντ1, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι απαράδεκτο να μιλάει κάποιος με αυτόν τον τρόπο για μια γυναίκα που μόλις έχει γεννήσει, ενώ παράλληλα υποστήριξαν πως σίγουρα ο Αποστολόπουλος έκανε... πλάκα. «Είναι απαράδεκτο μια γυναίκα να την σχολιάζει έτσι και ειδικά μια γυναίκα που έχει γεννήσει», σχολίασε ο Λιάγκας και όλοι τον στήριξαν, ενώ η Μαίρη Συνατσάκη εκνευρισμένη πρόσθεσε: «Να τις βράσω τις καλλιέργειες και τα πτυχία, δεν είναι σωστό να μιλάει κάποιος έτσι».