DWTS: Έσκισε η Ρούμερ, πλάνταξε ο Μπρους Γουίλις (φωτό & vds)

20.05.2015
Νικήτρια του φετινού "Dancing With The Stars" η πρωτότοκη της Ντέμι Μους και του Μπρους Γουίλις, σκόρπισε απίστευτες συγκινήσεις στους δικούς της -και όχι μόνο!

Η Ρούμερ Γουίλις (Rumer Willis) και ο παρτενέρ της Βαλ Τσμερκόφσκι (Val Chmerkovskiy) σήκωσαν το τρόπαιο στο αμερικανικό "DWTS" και οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν από το διάσημο... σόι δεν περιγράφονται.

Ο Μπρους, η Ντέμι, η Σκάουτ και η Ταλούλα στο πλευρό των νικητών, δεν μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους. Σύσσωμη η οκογένεια συμπαραστάθηκε στη Ρούμερ με το παραπάνω χωρίς να έχουν χάσει live για live. Η δε λεζάντα στη φωτογραφία που πόσταρε η μαμά Μουρ στο Twitter της "όλα τα λεφτά": "Οικογενειακή υπόθεση" και τα είπε όλα!

Βέβαια, η πιο συγκινητική εικόνα της βραδιάς είναι αυτή του περήφανου πατέρα μέσα στα... ζουμιά!

Δεν άντεξε τη χαρά ο άμοιρος ο Μπρους και πλάνταξε στο κλάμα από περηφάνεια για την κόρη του. Η Ταλούλα απαθανάτησε και τον πόσταρε στο Instagram.

Στο πλευρό του Γουίλις φυσικά και η νυν σύζυγός του και κόρη των δύο πιο μικρών του θυγατέρων, Έμα Χέμινγκ, η οποία έχει άψογες σχέσεις τόσο με τα κορίτσια όσο και με τη μητέρα τους.

Και τα ποσταρίσματα φυσικά δεν σταματούν εδώ.

Μαμά και αδελφές πανηγυρίζουν έξαλλα τη νίκη της Ρούμερ η οποία άξιζε τη διάκριση κατά γενική ομολογία. Εύγε, λοιπόν! Και στο τέλος δείτε και το άψογο -κατά την κρίση των κριτών- χορευτικό που τους έφερε το τρόπαιο υπό τους ήχους "Take me to church"!!!