"Σφάχτηκαν" σε νυχτερινό κέντρο Δημητρίου - Ζάχος!

24.08.2015
Απίστευτα σκηνικά έλαβαν χώρα σε νυχτερινό κέντρο της επαρχίας, όπου εμφανίσθηκαν η Άντζελα Δημητρίου και ο Διονύσης Ζάχος.

Οι δύο καλλιτέχνες "σφάχτηκαν" και αφορμή στάθηκε η σάτιρα του γνωστού μίμου. Η Δημητρίου από την αρχή ξεκαθάρισε στον επιχεριηματία του κέντρου στη Χαλκίδα ότι δε θέλει να τη σατιρίσει ο γνωστός μίμος, δείχνοντας έτσι από την αρχή τις... άγριες διαθέσεις της!

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έδιωξε τον Ζάχο από το καμαρίνι της όταν πήγε να την χαιρετίσει, ενώ του "έφαγε" και χρόνο από την πρόβα! Κάτι που συνεχίστηκε και στο live, αφού η "Λαίδη" καθυστέρησε την εμφάνιση της επί σκηνής όσο περισσότερο μπορούσε, με αποτέλεσμα να μη μείνει πολύς χρόνος για τον Ζάχο.

Ο μίμος, όταν ανέβηκε στη σκηνή, τήρησε τη δέσμευσή του και δε σατίρισε την τραγουδίστρια, αν και είναι μέρος της παράστασης. Ωστόσο, ο κόσμος ζητούσε να τη μιμηθεί κι εκείνος, παίρνοντας το χαρακτηριστικό βλέμμα της Άντζελας και με τη φωνή της, είπε: «δεν με αφήνει!».

Τι το ήθελε αυτό; Της αοιδού τής έπεσε... βαριά η αποκάλυψη που έκανε στο κοινό και στο δεύτερο πρόγραμμα "τιμώρησε" τον μίμο. Πώς; "Ξέχασε" να κατέβει από την πίστα, με αποτέλεσμα ο Ζάχος να μην προλάβει να παρουσιάσει το δικό του δεύτερο μέρος! Αλλά δεν την αφησε έτσι και κατά την επστροφή του από τη Χαλκίδα, ανέβασε ένα βιντεάκι όπου μεταμφιεσμένος σε Δημητρίου, σατίρισε την διόλου συναδελφική κι επαγγελματική συμπεριφορά της.