Μπαζιάνα: Ιδού το περιβόητο φόρεμα στη συνάντηση με Ομπάμα [photo]

01.10.2015
Πολύς λόγος έγινε τις προηγούμενες μέρες για τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα και της Περιστέρας Μπαζιάνα με το ζεύγος Ομπάμα στην Αμερική. Μάλιστα, η κουβέντα είχε να κάνει κυρίως με την εμφάνιση της συντρόφου του πρωθυπουργού, αφού τα δημοσιεύματα την ήθελαν να επισκέπτεται γνωστό Οίκο μόδας για να ραφτεί.

Μάλιστα κυκλοφόρησαν και σχετικές φωτογραφίες που επιβεβαίωναν την επίσκεψη της στο ατελιέ.

Κι εδώ να δούμε φωτογραφίες του πρωθυπουργικού ζεύγους με τους Ομπάμα, εκεί να δούμε, πέρασαν οι μέρες και φωτογραφίες από τη συνάντηση δε βλέπαμε. Μέχρι που το βράδυ της Τετάρτης δόθηκε στη δημοσιότητα η αναμνηστική φωτογραφία του ζεύγους Τσίπρα με τους Ομπάμα. Και είδαμε και το περιβόητο φόρεμα της Μπαζιάνα που τόσος λόγος είχε γίνει γι αυτό.

Πρόκειται για ένα κομψό μαύρο μίντι φόρεμα, λιτό και απέριττο. Λιτή και απέριττη ήταν και η ίδια η Περιστέρα Μπαζιάνα, αφού ήταν σχεδόν αμακιγιάριστη, ενώ και τα μαλλιά της δεν είχαν κάποιο ιδιαίτερο χτένισμα.

Σε αντίθεση με τη Μισέλ Ομπάμα, η οποία για ακόμα μία φορά «έκλεψε» την παράσταση με την κομψή και ιδιαίτερα fashion εμφάνιση της. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέλεξε ένα μαύρο με μπλε λεπτομέρειες κοκτέιλ φόρεμα, ενώ τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της ήταν χαμογελαστοί. Σε αντίθεση με το πρωθυπουργικό ζεύγος της χώρας που έμοιαζε έξω από τα νερά του.