Σοκ: Φόβοι ότι ο Τσάρλι Σιν μετέδωσε τον ιό HIV στην... Κάιλι Τζένερ!

26.11.2015
Αλλυσιδωτές οι αντιδράσεις από τις απανωτές αποκαλύψεις σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αποκάλυψε αντιμετωπίζει ο διάσημος ηθοποιός και δείχνουν να φτάνουν μέχρι το σπίτι των Καρντάσιαν.

Άκου τώρα κάτι πράγματα... Ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) πήρε την απόφαση την περασμένη εβδομάδα και για να σταματήσουν να τον ξεζουμίζουν οι εκβιαστές τους οποίους φαίνεται ότι έχει πληρώσει μια περιουσία όλα αυτά τα χρόνια για να μη μιλήσουν, επιβεβαίωσε σε τηλεοπτική εκπομπή τις φήμες που τον ήθελαν φορέα του ιού HIV. Όπως ήταν φυσικό, αυτή η ενέργεια άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και οι αποκαλύψεις πέφτουν... βροχή. Η πιο πρόσφατη μάλιστα αφορά σενάριο που εμπλέκει τη μικρή κόρη της Κρις και της Κέιτλιν Τζένερ.

Χωρίας αυτό να έχει επιβεβαιωθεί, ο Τσάρλι Σιν λέγεται ότι κόλλησε τον ιό από εκ των τρανσέξουαλ στις οποίες είχε ιδιαίτερη αδυναμία ο ηθοποιός επί πολλά χρόνια.

Η το όνομα της εκκρηκτικής Μία Ισαμπέλα (Mia Isabella) [επάνώ στη φωτό] έχει συνδεθεί τόσο με αυτό του Τσάρλι Σιν, που της είχε τρελή αδυναμία, όσο και με αυτό του Tyga, νυν συντρόφου της Κάιλι Τζένερ (Kylie Jenner). [κάτω στη φωτογραφία] Δεν θέλει και πολύ να γίνει η σύνδεση, και η Κρις έχει βάλει τη μικρή να τρεχει για εξετάσεις.

Παρατραβηγμένο το σενάριο του RadarOnline; Ίσως... αλλά καλύτερα να είναι σίγουρος κανείς...