Σοκ! Μάθε ποια αδερφή εγκαταλείπει το σόου των Καρντάσιαν

17.12.2015
Μετά τον Ρομπ Καρντάσιαν, κι άλλο μέλος και μάλιστα μία από τις αδερφές της οικογένειας Καρντάσιαν, ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το διάσημο ριάλιτι σόου της φαμίλιας.

Όπως αναφέρει το περιοδικό US, τα τελευταία τηλεοπτικά της Χριστούγεννα θα κάνει μία από τις πιο αγαπητές αδερφές της οικογένειας Καρντάσιαν.

Σύμφωνα πάντα με το US, η Κένταλ Τζένερ θα κάνει τα τελευταία τηλεοπτικά της Χριστούγεννα φέτος. Όπως φαίνεται, η Κένταλ δεν μπορεί να συνδυάσει το ριάλιτι με την καριέρα που κάνει στη μόδα.

«Το ριάλιτι με την υψηλή ραπτική δεν ταιριάζουν. Η Κένταλ αγαπά την οικογένειά της αλλά θέλει να κάνει άλλου είδους καριέρα, χωριστά από τις αδερφές της. Μάλλον αυτά θα είναι τα τελευταία τηλεοπτικά της Χριστούγεννα», τονίζει πηγή στο περιοδικό Grazia.

Πάντως, η απόφαση της Κένταλ συμπίπτει και με την απόφαση της μεγάλης αδερφής Κιμ και του συζύγου της Κάνιε Γουέστ, να υποδεχτούν το γιο τους Saint χωρίς κάμερες ενώ στη γέννα η Κένταλ δεν έδωσε το παρόν αλλά βρισκόταν στο Λονδίνο.

Μάλιστα, φαίνεται πως το εν λόγω περιστατικό εκνεύρισε απίστευτα τη μαμά Κρις, η οποία έχει τονίσει στα παιδιά της πως η οικογένεια προηγείται όλων.


Ταυτόχρονα, και η μικρότερη αδερφή Κάιλι, φαίνεται να έχει εκνευριστεί με την αδερφή της Κένταλ και η 18χρονη Κάιλι έχει δείξει τη ζήλεια της για τη μεγάλη καριέρα που φαίνεται να ανοίγεται για την Κένταλ στο χώρο του μόντελινγκ.