Μαζωνάκης: Η νέα ολόγυμνη φωτογράφηση που θα συζητηθεί [photos]

17.12.2015
Μας σόκαρε η ολόγυμνη φωτογράφηση του Γιώργου Μαζωνάκη, με το ομολογουμένως γυμνασμένο σώμα του εκτεθειμένο... πλαγιομετωπικά.

Για λογαριασμό του επετειακού «ΕΓΩ Weekly» φωτογραφήθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης, που τελευταία μάς έχει συνηθίσει να ποστάρει γυμνές εικόνες του στα social media. Ο 43χρονος τραγουδιστής, απαντώντας στις ερωτήσεις του Πάνου Γιαννακόπουλου μάς ξεκαθάρισε ότι αποφεύγει να κάνει έρωτα στο μπαλκόνι... αναλόγως και τις εποχές βέβαια. Αν κάνει ζέστη, μπορεί και να το επιδιώκει!

Για το επίκαιρο θέμα του συμφώνου συμβίωσης δήλωσε: «το σύμφωνο συμβίωσης έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό. Το πώς θα διαθέτει κανείς τις σχέσεις του, είναι απόλυτο δικαίωμα του».

Δείτε τις γυμνές φωτογραφίες του και την απάντηση στην ερώτηση αν έχει ταμπού στον έρωτα:

Όσο για το αν υπάρχουν ταμπού στον έρωτα;
«Για μένα δεν υπάρχουν ταμπού πουθενά. Είναι υπόθεση του καθενός και του ανθρώπου που επιλέγει, να δημιουργήσουν τους όρους που ταιριάζουν και στους δυο».

Παράλληλα, μιλά για την υποκρισία των ΜΜΕ, όταν δέχεται την ερώτηση αν «αρσενικό και καυτό σορτς, βαμμένα νύχια ή ψηλοτάκουνα ταιριάζουν;»
«Καταρχήν όλα αυτά δεν έγιναν ποτέ μαζί. Περιγράφετε μια εικόνα λες και αυτό ήταν ο κανόνας του dress code μου. Θα ήταν πιο έντιμο για ορισμένα media να παραδεχθούν ότι μένουν σε αυτό γιατί απλά μπορεί να προκαλέσει ένα σκανδαλάκι και εκεί να τελειώνει η συζήτηση, για να ξέρουμε και τι λέμε. Εκεί έξω υπάρχει γενικότερη υποκρισία και βάσει αυτής πολλοί παριστάνουν τους κριτές».

Αν και δηλώνει ότι αναζητά τον έρωτα, στο τέλος της ημέρας κοιμάται μόνος. Ποιο λάθος κάνει;
«Μπορεί να το κάνουν και οι άλλοι, όχι μόνο εγώ» απαντά.

Όσο για το αν φοβάται το τσαλάκωμα στις σχέσεις;
«Κάποτε ναι, το φοβόμουν. Τώρα πια το επιδιώκω κιόλας, γιατί πιστεύω πως έτσι μπορώ να μάθω περισσότερα».