Κώστας Βουτσάς: "Η Αλίκη μου προσφέρει τη νεότητα" [photos]

25.02.2016
Το ερχόμενο Σάββατο ο Κώστας Βουτσάς θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Αλίκη Κατσαβού, η οποία θα φέρει στον κόσμο το παιδί τους το Ιούλιο και λίγα 24ωρα πριν το γάμο του, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για το περιοδικό OK!

«Έχω μεγάλη χαρά. Έχω μια πολύ ζεστή, ερωτική σχέση με την Αλίκη από την οποία βγαίνω πολύ κερδισμένος γιατί μικραίνω. Είναι πολύ ωραίο, λοιπόν, που αυτή η σχέση θα καταλήξει σε γάμο και δικαιολογημένα τώρα που θα παντρευτούμε θα μπορώ να τη φωνάζω “Αλικ-ήβη Κατσα-βουτσά”, γιατί θα πάρει το όνομά μου και θα μου προσφέρει την ήβη, δηλαδή τη νεότητα. Έχω παντρευτεί ήδη τρεις φορές και ελπίζω αυτός ο τέταρτος γάμος μου να είναι και ο τελευταίος. Εκτός πια κι αν μου πει ο Χάρος “κάτσε ακόμα καμιά σαρανταριά χρόνια” και ξαναπαντρευτώ στα 120», δήλωσε ο σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

Έχει δει το νυφικό; Η Αλίκη Κατσαβού μαρτυρά:

«Του το έδειξα σε φωτογραφία και αυτές τις μέρες που κάνουμε τις τελευταίες πρόβες μού υποσχέθηκε ότι θα έρθει να το δει από κοντά. Δεν πιστεύω στις προλήψεις που λένε ότι είναι κακός οιωνός να δει ο γαμπρός το νυφικό πριν από τον γάμο».

Πώς ένιωσε ο Κώστας Βουτσάς όταν εκείνη έκανε το πρώτο υπερηχογράφημα και είδε στην οθόνη το γιο τους;

«Όταν πήγαμε στην Εμβρυογένεση και ο γιατρός μας, ο Μηνάς Μαστρομηνάς μας έδειξε το μωρό τσίριζα από τη χαρά μου. Πολύ συγκινητική ήταν και η στιγμή που μας πήρε τηλέφωνο για να μας ανακοινώσει ότι η Αλίκη είναιι έγκυος. Ήμασταν στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, γιατί παίζαμε στην παράσταση “Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων” και τον βάλαμε σε ανοιχτή ακρόαση, γιατί δε μπορούσα να περιμένω να το πει στην Αλίκη και μετά εκείνη σε εμένα. Στην αρχή ο γιατρός μάς είχε πει ότι η Αλίκη περίμενε δίδυμα. Τελικά έχασε το ένα και έτσι τώρα περιμένουμε το αγοράκι μας που θα γεννηθεί τον Ιούλιο. Το φοβερό είναι ότι το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί όταν η μητέρα μου ήταν έγκυος σε εμένα. Περίμενε δίδυμα, αλλά τελικά γεννήθηκα μόνο εγώ. Δεν είναι περίεργη αυτή π σύμπτωση;» αναφέρει με την Αλίκη να προσθέτει: «Η αλήθεια είναι ότι πανικοβλήθηκα όταν είδα ότι έχω αιμορραγία, γιατί είχαμε ήδη κάνει με τον Κώστα μία προσπάθεια με εξωσωματική γονιμοποίηση και δεν είχε πετύχει. Ευτυχώς ο γιατροί μου με καθησύχασε, λέγοντάς μου ότι αν πρόσεχα δεν θα κινδύνευε το δεύτερο παιδί. Πραγματικά, κάθισα μερικές μέρες στο κρεβάτι και ευτυχώς πήγαν όλα καλά, και τώρα ο Φοίβος (σ.σ. έτσι θα ονομάσουν το παιδί τους) είναι δυνατός και θεριεύει.